Έξυπνα, φωτεινά μάτια!


Έξυπνα, φωτεινά μάτια!

Με τη νέα Clinique Smart Custom - Repair Eye Treatment

Η γυναίκα είναι ικανή να κάνει τέσσερα πράγματα την ίδια ώρα. Έτσι πρέπει λοιπόν και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της... Το νέο Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment κάνει ακριβώς αυτό για εσάς. Μια προηγμένη θεραπεία για τα μάτια, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, ανυψώνει και φωτίζει τα μάτια άμεσα. Επιπλέον, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση που βοηθά στην αναπλήρωση της υγρασίας στο αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο είναι ευαίσθητο σε κυτταρικές βλάβες. Αξιοποιώντας "έξυπνη" τεχνολογία το νέο Clinique Smart Custom - Repair Eye Treatment είναι εμπλουτισμένο με ένα κοκτέιλ ισχυρών συστατικών πού κρατούν το δέρμα ήρεμο, άνετο, και δεκτικό στα ωφέλημα συστατικά.

Το νέο Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment είναι μια ελαφριά, χωρίς λάδι gel-cream σύνθεση κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και εθνικοτήτων. Εφαρμόστε την δύο φορές την ημέρα-πρωϊ και βράδυ- γύρω από την περιοχή των ματιών.

 

Tags Clinique Smart Custom - Repair Eye Treatment, Clinique, face, beauty, Ομορφια, ματια, eye treatment, προσωπο, Smart Custom - Repair Eye Treatment


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4019 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2503 s // Total time: 3.6522 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X