Πασίγνωστη τραγουδίστρια χλευάζει γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι!


Πασίγνωστη τραγουδίστρια χλευάζει γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι!

Το βίντεο που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά της Nicki Minaj, της τραγουδίστριας-ράπερ με εκατομμύρια followers στα social media, η οποία τόλμησε να κοροϊδέψει με αηδιαστικό τρόπο, μια γυναίκα που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Όπως θα δείτε στο video που ανέβασε η ίδια η 32χρονη σταρ στο Instagram της, την ώρα που κατευθύνεται σε ένα πάρτι στο Los Angeles για το Halloween ντυμένη "νεράιδα", βλέπει μπροστά της μια ανάπηρη γυναίκα.

Ξαφνικά, αρχίζει να σπάει πλάκα μαζί της, σηκώνοντας το μαγικό ραβδί της, διατάζοντας την να περπατήσει. Τόσο η Nicki Minaj όσο και οι ακόλουθοι της, γελούν υστερικά με το "αστείο" της.

Μετά το ανέβασμα του video στο Instagram της, η 32χρονη ράπερ τα «άκουσε» για τα καλά από τους fans της, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να το κατεβάσει.

Μάλιστα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η γυναίκα στο αναπηρικό καροτσάκι δεν ήταν ανάπηρη στη πραγματικότητα, αλλά ήταν μια φίλη της που την παρίστανε.

Δεν ξέρουμε τι συνέβη στην πραγματικότητα, αλλά ακόμα και αν η Nicki Minaj λέει αλήθεια και όλο αυτό ήταν ένα αστείο, τότε ήταν από τα πιο άκομψα που έχουμε δει.

Tags Nicki Minaj, showbiz κύπρος, gossip, halloween


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6585 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2249 s // Total time: 2.8834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X