H Irina Shayk αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της


H Irina Shayk αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο θεικό κορμί διαθέτει η μοναδική Irina Shayk! Αυτά είναι και τα μυστικά της διατροφής της! 

Πώς διατηρεί το τέλειο σώμα της;
“Στηρίζω τη δίαιτά μου σε μία διατροφή που είναι ιδανική για τον τύπο αίματός μου, πράγμα που για μένα σημαίνει περισσότερη πρωτεϊνη και όχι τόσους πολλούς υδατάνθρακες. Τρώω πολύ κρέας και πολλά λαχανικά”.

Από τι αποτελείται το πρωινό της;
“Δε συνήθιζα να τρώω μεγάλο πρωινό γιατί ήμουν πάντα πολύ απασχολημένη. Πλέον όμως σηκώνομαι λίγο νωρίτερα το πρωί για να φτιάξω έναν χυμό. Ακόμα και αν δε θέλεις να φας κάτι το πρωί, ένας χυμός είναι θρεπτικός και σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτη δίνοντάς σου όλες τις απαραίτητες βιταμίνες”.

Τι περιλαμβάνει μία τυπική μέρα;
“Καθημερινά πίνω έναν χυμό από σέλινο και γάλα τον οποίο ανακατεύω με νερό ή μία ομελέτα φτιαγμένη με ασπράδια και σπανάκι. Το μεσημέρι τρώω συνήθως μία σαλάτα με πολλά πράσινα λαχανικά και λίγη πρωτεϊνη και το βράδυ τρώω πάλι κρέας με λαχανικά”.

Τι σνακ προτιμάει;
“Για σνακ τρώω φρούτα, όπως ανανά, μάνγκο ή μπανάνα, που είναι και τα αγαπημένα μου”.

Τι γυμναστική κάνει;
“Προσπαθώ να γυμνάζομαι ακόμα και όταν ταξιδεύω. Δίνω έμφαση στην τόνωση του σώματός μου και έτσι κάνω πιλάτες. Επίσης μου αρέσει πολύ το μποξ και το spinning ενώ συνήθως γυμνάζομαι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα”.

Tags Irina Shayk, Διατροφή, μυστικά, Σώμα, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0545 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6859 s // Total time: 3.7404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X