5 μυστικά διατροφής από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη


5 μυστικά διατροφής από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη

Μάθε τα top 5 διατροφικά μυστικά τους

1. Καλό πρωινό
Πριν ξεκινήσουν οι προετοιμασίες γεμίζουν στο φουλ τις μπαταρίες τους, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρωινό! Το βασικότερο γεύμα της ημέρας είναι ο σύμμαχός τους για να είναι γεμάτες ενέργεια και να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό τους.


2. Πολλοί χυμοί
Πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και πολύ απολαυστικοί, οι φυσικοί χυμοί είναι το «εργαλείο- ενέργειας» των μοντέλων. Οι φρέσκοι χυμοί φρούτων δεν αντικαθιστούν τα γεύματά τους, αλλά συμπληρώνουν μια πλήρως ισορροπημένη διατροφή.


3. Επιλέγουν τροφές που βοηθούν στην καύση λίπους
Τρόφιμα που λειτουργούν σαν  φυσικοί λιποδιαλυτές (όπως ο σολομός, το αβοκάντο αλλά και ο καφές) είναι η τέλεια λύση για γευστικά γεύματα που τους βοηθούν να διατηρήσουν την τέλεια φυσική τους κατάσταση.  


4. Είναι πάντα προετοιμασμένες
Αν σε κάποιο show δεν υπάρχει χρόνος για φαγητό, ούτε κάποιος μπουφές backstage, τα μοντέλα είναι πάντα προετοιμασμένα. Μικρά σνακ όπως μπάρες δημητριακών, ρυζογκοφρέτες, φρούτα, κρακεράκια βρίσκονται in any case στην oversized τσάντα τους. 


5. Πρωτεΐνη, πρωτεΐνη, πρωτεΐνη
Η καλύτερη πηγή ενέργειας για τα κορίτσια των ντεφιλέ (και όχι μόνο). Τα τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη και χαμηλά σε λιπαρά βάζουν φωτιά στο μεταβολισμό και βοηθούν στην καύση λίπους. Το κοτόπουλο, το μοσχάρι και ο σολομός είναι οι βασικοί σύμμαχοι των τοπ μόντελ.

 

Tags μοντελα, Διατροφή, μυστικά, χυμος, τροφες, λίπος, ΚΑΥΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2392 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3228 s // Total time: 2.5620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X