6 τρόποι για να πάρεις τα πάνω σου


6 τρόποι για να πάρεις τα πάνω σου

Ανέβασε τη διάθεσή του τώρα, είναι απλό 

1. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται κάνε το εξής ~> Αναζήτησε από το φωτογραφικό album του κινητού σου, την αγαπημένη σου φωτογραφία, αυτή που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου και αντανακλά θετική ενέργεια. Παρατήρησέ την για λίγα δευτερόλεπτα και προσπάθησε να θυμηθείς πως ένιωθες εκείνη τη στιγμή που την τράβηξες! Αυτή η αναδρομή στο παρελθόν λειτουργεί σαν να κάνεις υπνωτισμό. Θα σου φτιάξει τη διάθεση αμέσως! Είναι μαγικό trick!

2. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και η διάθεση εξαρτάται από το ρούχο που φοράς. Κλισέ λόγια ενός fashion icon ή στέκουν όντως; Κάνε το test ~> Δοκίμασε να βάλεις την αγαπημένη σου "ενδυμασία", αυτή που όταν τη φοράς έχεις full αυτοπεποίθηση. Θα διαπιστώσεις αμέσως πόσο καλύτερα θα νιώσεις!

3. Τίποτε δεν ζωντανεύει το παρελθόν πιο αποτελεσματικά από μια μυρωδιά που έχει συσχετισθεί μ’ αυτό. Αλλά και πέρα από αυτό ένα άρωμα αναστατώνει όλες σου τις αισθήσεις. Αν θέλεις να νιώσεις ένα τσακ καλύτερα τότε ψέκασε λαιμό, καρπούς και την περιοχή πίσω από τα αυτιά με το αγαπημένο σου άρωμα!

4. Και αφού έχεις ντυθεί, έχεις βάλει άρωμα κάνε το σπίτι σου club! Βάλε μουσική, σύμφωνα με το followme.gr, αν είσαι μόνη σου, αλλιώς περιορίσου στα ακουστικά σου, και άκου το αγαπημένο σου κομμάτι. Και μην κάνεις ξενέρωτα πράγματα, μην περιοριστείς σε απλές αυθόρμητες χορευτικές κινήσεις, κάνε κανονικό χορευτικό!

5. Πήγαινε για window shopping και αν δεις κάτι που θα σε ξετρελάνει τότε κάνε κανονικό shopping! Μια μικρή δόση χαράς θα πάρεις. Δεν θα λύσει τα προβλήματά σου αλλά θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα for sure! Ναι αυτή η δερμάτινη φούστα που ονειρεύεσαι θα σε φτιάξει στο πι και φι!

6. Σίγουρα έχεις κάποιον στη ζωή σου που όταν μιλάς μαζί του χαλαρώνεις και σου φτιάχνει τη διάθεση. Σε ξέρει, μπορεί να αποκωδικοποιήσει κάθε σου κίνηση και να σου φερθεί αναλόγως. Όποιος και αν είναι αυτός, απλά κανόνισε να τον συναντήσεις ή να του μιλήσεις απλά στο τηλέφωνο.

Tags διαθεση, ΤΡΟΠΟΣ, ψυχολογια, αρωμα, θεραπεια, ψώνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4267 s (229 Queries.) // Parse time: 2.5814 s // Total time: 6.0081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X