George Clooney - Amal Alamuddin: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί


George Clooney - Amal Alamuddin: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Amal Alamuddin-Clooney είναι έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, George Clooney! Τα ευχάριστα νέα μεταδίδουν τα ρεπορτάζ του αμερικάνικου περιοδικού OK, τα οποία αναφέρουν πως η γνωστή δικηγόρος είναι τριών μηνών έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το παιδί, μέσα στο 2016.

Η 37χρονη καλλονή, λόγω της ηλικίας αλλά και του αδύνατου σώματός της πιθανώς να είχε ανάγκη να δοκιμάσει εξωσωματική γονιμοποίηση. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφονται η γονιμοποίηση έγινε κανονικά.

Από τη μεριά του, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν ζήτησε από την Alamuddin να σταματήσει να εργάζεται, καθώς γνωρίζει τις ανάγκες της. Παρότι ανησυχεί για τους κινδύνους, πηγή του ζευγαριού αποκαλύπτει πως o George γνωρίζει πως “τίποτα δεν θα τη σταματήσει να κάνει ό,τι κάνει, ακόμα και ένα μωρό”.

Ο Clooney προνόησε βέβαια και προσέλαβε διατροφολόγο, ο οποίος θα φροντίσει να τρώει σωστά η σύζυγός του, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Προτεραιότητά του είναι να διαφυλάξει την υγεία τόσο της Amal, όσο και του μωρού!

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εκπρόσωπο του ζευγαριού, ωστόσο ευχόμαστε να είναι πραγματικότητα!

Tags Amal Alammudin, George Clooney, showbiz κύπρος, gossip, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3812 s (231 Queries.) // Parse time: 1.4857 s // Total time: 3.8669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X