Νέα συλλογή από την Χριστιάνα Σωκράτους


Νέα συλλογή από την Χριστιάνα Σωκράτους

Η νέα συλλογή της νέας ανερχόμενης σχεδιάστριας Χριστιάνας Σωκράτους είναι γεγονός!

Η prêt-a-porter συλλογή SOCRATOUS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ΄15 -΄16, προσαρμόζει τις τάσεις των 70’s με τις ρέουσες γραμμές του σήμερα στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου, του μπορντό και του χακί. Με σύνθημα το «positive vibes only» που επικρατεί, η σχεδιάστρια προσδίδει δυναμική και θετική διάσταση στη συλλογή.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια παρουσιάζει μια χειμερινή συλλογή γεμάτη signature σχέδια όπως κάπες, tops και κλος φούστες με lace-up λεπτομέρειες από αλυσίδες και φούντες, καθώς επίσης και cut-out λεπτομέρειες από δίχτυ, δαντέλα και οργάντζα.

Παράλληλα, η haute-couture συλλογή SOCRATOUS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ΄15 -΄16 περιλαμβάνει εντυπωσιακά βραδινά κομμάτια, όπως φορέματα και jumpsuits, με κύριο χαρακτηριστικό το πάντρεμα διαφορετικών υφασμάτων.

Η μοναδική σύνθεση από χειροποίητα λουλούδια και cut-out λεπτομέρειες, με βασικό πρωταγωνιστή τη δαντέλα και την έμφαση στη λεπτομέρεια έχει ως αποτέλεσμα ρομαντικά και διαχρονικά κομμάτια που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες, αποπνέοντας θηλυκότητα και κομψότητα.

"Οι δημιουργίες μου θέλω να χαρίζουν στις γυναίκες αυτοπεποίθηση και να αναδεικνύουν την ομορφιά τους" δηλώνει η ίδια η σχεδιάστρια, η οποία έχει παράλληλα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της συλλογής της για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016.


 

Tags Χριστιάνα Σωκράτου, μόδα, δημιουργίες, SOCRATOUS, σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ΄15 -΄16


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.1683 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3617 s // Total time: 5.5300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X