Συναγερμός: Ύποπτη λευκή σκόνη σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας


Συναγερμός: Ύποπτη λευκή σκόνη σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας

Σε συναγερμό τέθηκαν αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, από ύποπτη λευκή σκόνη που βρέθηκε σε δωμάτιο ξεδοχοχείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, προχθες το μεσημέρι, διαπιστώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας ότι ένας πελάτης, με Βρετανική υπηκοότητα, που διέμενε από την 1η μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό που έφτανε τις 2.500 χιλιάδες Ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, άνοιξαν το δωμάτιο και έμειναν έκπληκτοι, όταν βρήκαν ξύλινο κιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχε λευκή σκόνη.

Επειδή η λευκή σκόνη δεν μοιάζει με ναρκωτική ουσία, ειδοποιήθηκε αμέσως η πυροσβεστική και συγκεκριμένα η ομάδα αντιμετώπισης χημικών ουσιών η οποία ανταποκρίθηκε αστραπιαία.  Με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, το υλικό συσκευάστηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της το έστειλε στο κρατικό χημείο για εξετάσεις.

Η αστυνομία, που είχε τοποθετήσει το όνομα του 40χρονου Βρετανού στο stop list, συνέλαβε σήμερα τον ύποπτο σε οδόφραγμα, ενώ αυτός προσπαθούσε να διαφύγει στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή, η λευκή σκόνη δεν φαίνεται να είναι ναρκωτικά, απορρυπαντικό ή αλεύρι και αυτό μεγαλώνει την ανησυχία των αρχών ασφαλείας μήπως πρόκειται για άνθρακα.

Tags ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΣΚΟΝΗ, αστυνομία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4066 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6775 s // Total time: 4.0841 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X