Time Out Eating Awards 2015: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση


Time Out Eating Awards 2015: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Μάθετε τους υποψηφίους

Η γνώση και η εμπειρία των 11 χρόνων καθιστούν τα Time Out Eating Awards το μοναδικό θεσμό στην Κύπρο που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Με ενθουσιασμό, ωστόσο, αναγνωρίζουμε μαζί με τους αναγνώστες μας ότι τόσο ο θεσμός όσο και η γαστρονομία της Κύπρου εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο.

Το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης, διοργανώνει τα βραβεία με σκοπό να ανεβάσει την ποιότητα της εστίασης στην Κύπρο. Είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο. Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Στόχος των βραβείων είναι η συνεχής αναβάθμιση της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και η επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως “Το αγαπημένο των αναγνωστών” και είναι ανεξάρτητο από την κατηγοριοποίηση.
Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια επιλέγονται από ειδική επιτροπή, η οποία αποτελείται από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Φέτος, επειδή συνεχώς θέλουμε να εξελισσόμαστε, πέρα από τα τιμητικά βραβεία για τον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν και την Καλύτερη Κάβα, θα απονεμηθεί μία επιπλέον τιμητική βράβευση που αφορά την οικολογική συνείδηση στα εστιάτορα.
Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2015 θα ανακοινωθούν τα καλύτερα
εστιατόρια της Κύπρου, τα οποία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Royal Hall στη Λευκωσία με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μάθετε τους υποψηφίους στο Time Out Cyprus 

Tags time out eating awards 2015, time out, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5611 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4468 s // Total time: 3.0079 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X