Νέα “επίθεση” στο Δημήτρη Ουγγαρέζο με χαρακτηρισμούς


Νέα “επίθεση” στο Δημήτρη Ουγγαρέζο με χαρακτηρισμούς

Διαβάστε αναλυτικά

Η Ζήνα Κουτσελίνη πριν λίγο διάστημα, είχε κάνει ένα απίστευτο ξέσπασμα εναντίον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σχολιάζοντας: “Ο πιο ανώριμος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση”.

Σε συνέχεια των λεγομένων της, η παρουσιάστρια του “Αλήθειες με τη Ζήνα”,  στήριξε όσα είπε όταν είχε καλεσμένο το Μάρκο Σεφερλή με πρόσφατες δηλώσεις της.

“Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν είχα καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, θα του τα έλεγα και αν τον είχα απέναντί μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του, όταν πιστεύω στη δύναμη του άλλου. Περίμενα από τον Δημήτρη να έχει μια δομημένη σκέψη, να είναι ντόμπρος και γενναιόδωρος όταν πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή. Περίμενα, δηλαδή, όταν πήγε στον Γιώργο Λιάγκα, να του έλεγε τα ανοικτά θέματά του. Όπως έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν πήγε στον Λιάγκα και με έκανε να υποκλιθώ με την τηλεοπτική στάση και αλήθεια του. Ο Φώτης έδωσε “τα ρέστα” του στον Λιάγκα, ο Δημήτρης, δυστυχώς, “κιότεψε”. Γι΄ αυτό τον χαρακτήρισα ανώριμο τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης δεν κατέθεσε την αλήθεια του στην τηλεοπτική του συνάντηση με τον Λιάγκα. Δημόσιες σχέσεις έκανε στο κανάλι στο οποίο συνεργάζονται”, λέει, στην εφημερίδα “Αγορά”,  η παρουσιάστρια του Star.
 

Tags δημήτρης ουγγαρέζος, Ζήνα Κουτσελίνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2482 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5642 s // Total time: 2.8124 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X