Πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης αποκαλύπτει: “Μόλις χώρισα”


Πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης αποκαλύπτει: “Μόλις χώρισα”

Πρόκειται για την…

Ο λόγος για την κριτή των ανδρικών καλλιστείων, τα lives των οποίων κάνουν πρεμιέρα απόψε στο ΣΙΓΜΑ, στις 21:20, Βίκυ Κουλιανού.

Το μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο Mr. Cyprus όσο και για την προσωπική της ζωή.

Πώς νιώθεις που συμμετέχεις ως κριτής στα ανδρικά καλλιστεία;

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία μου με το ΣΙΓΜΑ και όταν μου έγινε η πρόταση είχα πολλούς λόγους να απαντήσω θετικά. Είναι τόσο στο αντικείμενο μου όλο αυτό, που με κάλεσαν να κάνω, που πραγματικά με χαροποιεί! Γνωρίζοντας πρόσφατα στις οντισιόν και όλη την ομάδα ένιωσα πως είναι αρκετά δυνατή! Έχω έρθει στην Κύπρο πολλές φορές για δουλειά και την αγαπώ. Έχω φίλους καλούς, ένας ακόμα λόγος που χαίρομαι που θα έρχομαι κάθε εβδομάδα. Γνωρίζω και την Έβελυν και την έχω στην καρδιά μου. Είναι σημαντικό να δουλεύεις με άτομα που έχεις χημεία.

Ποια  χαρακτηριστικά πρέπει να διακρίνουν τον Mr Cyprus;

Πιστεύω ότι ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να δουλέψει σκληρά για τον τίτλο.  Υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές αλλά και κάποιες πιο αδύναμες, στόχος μας είναι να μάθουν πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

Ποια είναι η γνώμη σου για το ανδρικό μόντελινγκ και τι περιμένεις από τους συμμετέχοντες;

Δεν είμαι εύκολη στην κρίση μου όσον αφορά στο μόντελινγκ. Είναι μια δουλειά που απαιτεί θυσίες και ταπεινότητα. Αυτό περιμένω να το δω από τους συμμετέχοντες, διέκρινα όμως ότι προσέχουν πολύ το σώμα τους. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο γιατί δείχνει ότι φροντίζουν την εικόνα και την υγεία τους. Η γυμναστική είναι ευεξία. Παρόλα αυτά όμως στα ανδρικά καλλιστεία καλούνται να δουλέψουν και αλλά όπως η κίνηση, η πόζα, το χαρακτήρα, και την ομαδικότητα.



To σώμα σου είναι αξιοζήλευτο. Ποιες θυσίες κάνεις για να το διατηρείς;

Ως μοντέλο έχω μάθει να πειθαρχώ σε όλες τις ανάγκες του εκάστοτε φωτογράφου ή σχεδιαστή, να πειθαρχώ τον ίδιό μου τον εαυτό σε κούραση, ταξίδια, φαγητό και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

Θα έλεγα πως η Βίκυ Κουλιανού είναι η ζωντανή απόδειξη πως το μόντελιγκ δεν έχει ημερομηνία λήξης, το όριο των 30 χρόνων, όπως ισχυρίζονται πολλοί. Ποια είναι η άποψή σου;
Ημερομηνία λήξης έχουν τα τρόφιμα. Πέρα από την πλάκα όμως, στο εξωτερικό τα μοντέλα της δικής μου γενιάς είναι όλες ενεργές στη δουλειά και κουκλάρες με δυνατά συμβόλαια σε μεγάλες εταιρείες, όποτε μάλλον η αγορά το ζητά. Φυσικά και υπάρχει όριο στο χρόνο που πρέπει να σταματήσει κάποιος. Η δουλειά της εξωτερικής εμφάνισης είναι σκληρή, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν τόσα άλλα να κάνει μετά που θα "αποχωρήσει"από την ενεργό δράση ένα μοντέλο με επιτυχία που να αφορούν στο χώρο του. Να δημιουργήσει και να δοκιμάσει καινούργιες ιδέες. Εγώ τουλάχιστον έτσι έχω μάθει να ζω.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή. Είναι κάποιος άνδρας στη ζωή σου αυτή την περίοδο;

Συνήθως δεν μιλώ για τα προσωπικά μου σε συνεντεύξεις που αφορούν μόνο τη δουλειά μου, αυτό είναι ένα κομμάτι δικό μου, που το κρατώ για μένα. Δεν είμαι σε σχέση όμως αυτό τον καιρό, μόλις χώρισα αν σας είναι τόσο απαραίτητη αυτή η πληροφορία. Επίσης ως άνθρωπος ζω τη στιγμή, δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, γιατί «όταν κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει».

Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για τη Βίκυ Κουλιανού;

Δεν υπάρχει ιδανικός... (γελάει). Ιδανικό είναι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Η χημεία είναι βασικό χαρακτηριστικό σε μια σχέση. 

Tags βίκυ κουλιανού, mr cyprus 2015, ανδρικα καλλιστεια 2015, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0391 s // Total time: 0.0464 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X