Πάφος: Ληστεία, απαγωγή και άσεμνη επίθεση 29χρονης


Πάφος: Ληστεία, απαγωγή και άσεμνη επίθεση 29χρονης

Υπόθεση ληστείας, απαγωγής και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 29χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία, εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός Ελληνοκύπριου και ενός  Ρουμάνου ηλικίας και οι δύο 39 ετών, μετά από την καταγγελία τουρίστριας ότι την απήγαγαν και την ανάγκασαν να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 29χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν χθες έξω από το αρχαιολογικό πάρκο σε στάση λεωφορείου αναμένοντας να μεταβεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαμένει στην Κάτω Πάφο, ένα όχημα βαν σταμάτησε μπροστά της και δύο πρόσωπα που επέβαιναν αυτού προθυμοποιήθηκαν να τη μεταφέρουν στο ξενοδοχείο της.

Αντί ωστόσο αυτού, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία -όπως κατήγγειλε - και ο ένας εκ των δύο φέρεται να την ανάγκασε σε σεξουαλική πράξη και να της πήρε το κινητό τηλέφωνο προτού την εγκατέλειψε.

Η τουρίστρια ωστόσο συγκράτησε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος του οποίου επέβαιναν οι δύο και ακολούθως κάλεσε την Αστυνομία η οποία στην συνέχεια τους εντόπισε και τους συνέλαβε.

Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Tags παφος, ληστεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4384 s (234 Queries.) // Parse time: 1.7677 s // Total time: 5.2061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X