Η επίσημη παρουσίαση των εκπροσώπων της Κύπρου στη Eurovision


Η επίσημη παρουσίαση των εκπροσώπων της Κύπρου στη Eurovision

Οι Minus One πηγαίνουν Στοκχόλμη

Ο OGAE Cyprus, το επίσημο fan club της Eurovision στην Κύπρο, σε συνεργασία με το ΡΙΚ, παρουσίασε τους εκπροσώπους της Κύπρου στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, το συγκρότημα Minus One και τον παραγωγό του τραγουδιού, το Σουηδό συνθέτη Thomas G:son, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Downtown Live στη Λευκωσία.

Διάφορα κυπριακά μέσα επικοινωνίας και μέλη του OGAE Cyprus είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Minus One και τον Thomas G:son, να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους ευχηθούν τα καλύτερα για τη συμμετοχή τους. Από την πλευρά τους, οι Minus One εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την ανάθεση που τους έγινε να εκπροσωπήσουν το νησί από το ΡΙΚ και υποσχέθηκαν πως θα δουλέψουν σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Στοκχόλμη, απομένει ωστόσο το τραγούδι. Όπως ενημέρωσαν οι Minus One και ο Thomas G:son, επεξεργάζονται ακόμη ιδέες και το τραγούδι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Εκ μέρους του ΡΙΚ παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ιδρύματος, κ. Κώστας Νικολαΐδης, η Ανώτερη Λειτουργός Προγραμμάτων Τηλεόρασης και Αρχηγός της κυπριακής αποστολής, κα Εύη Παπαμιχαήλ, ο παραγωγός/σκηνοθέτης και Υπεύθυνος Τύπου της κυπριακής αποστολής κ. Κλείτος Κλείτου κ.ά., ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και άλλα άτομα του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Οι Minus One είναι ένα από το πιο γνωστά κυπριακά ροκ συγκροτήματα και έγιναν γνωστοί στο κοινό μέσα από τις διασκευές ροκ κομματιών και των ζωντανών τους εμφανίσεων σε όλη την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Francois Micheletto (φωνητικά), Κωνσταντίνο Αμερικάνο (κιθάρες – φωνητικά), Αντώνη Λοϊζίδη (μπάσο), Χάρης Πάρη (κιθάρες) και Chris Ιωαννίδη (τύμπανα).

Ο Thomas G:son είναι ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες στους κύκλους της Eurovision, αφού έχει γράψει 10 τραγούδια που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, με μεγαλύτερή του επιτυχία το “Euphoria” που κέρδισε για τη Σουηδία το 2012. Πέραν των 10 αυτών τραγουδιών, συμμετείχε με ακόμη 69 τραγούδια σε εθνικούς τελικούς στη Σουηδία, Ισπανία, Νορβηγία κ.α. 

O OGAE Cyprus (Organisation Générale des Amateurs d’ Eurovision), είναι το επίσημο Eurovision fan club Σωματείο στην Κύπρο και αποτελεί μέλος του δικτύου και το επίσημο παράρτημα του Ευρωπαϊκού Σωματείου ΟGAE International στην Κύπρο (για περισσότερες πληροφορίες: ogae.cyprus@gmail.com)

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί για 33η φορά στο διαγωνισμό, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

 

Tags minus one, eurovision 2015, τραγουδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9005 s (228 Queries.) // Parse time: 2.0193 s // Total time: 4.9197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X