Xαμός με θεία διαγωνιζόμενης του Star Κύπρος: "Έρχομαι εκεί να τα σπάσω όλα"


Xαμός με θεία διαγωνιζόμενης του Star Κύπρος: "Έρχομαι εκεί να τα σπάσω όλα"

Τι συνέβη;

Πλησιάζει ο τελικός του Star Κύπρος 2015, με όλες τις διαγωνιζόμενες να διεκδικούν με ίσες πιθανότητες το στέμμα της πιο όμορφης Κύπριας για φέτος. Από τη Δευτέρα μάλιστα άρχισε και η προετοιμασία με τα 11 μοντέλα να έχουν καθημερινά εξαντλητικές πρόβες ενώ από χθες Σάββατο 21/11 φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο

Λίγες ώρες απομένουν για να μάθουμε ποιες θα είναι οι διαγωνιζόμενες που θα εξαργυρώσουν την παρουσία τους στον τελικό με ένα στέμμα και ένα τίτλο, ωστόσο από την παραγωγή του σόου, λόγω και των κανονισμών τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τον αποψινό τελικό.

Μάλιστα από χθες Σάββατο έχουν «κατάσχει» (άκομψη η έκφραση αλλά κάπως έτσι ισχύει) τα κινητά τηλέφωνα των μοντέλων, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε διαρροή και να γίνουν όλα, νομότυπα, όπως προστάζουν οι κανονισμοί.

Τα 11  κορίτσια επίσης, δεν πέρασαν το τελευταίο τους βράδυ ως διαγωνιζόμενες του Star Κύπρος με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, του οποίου επίσης το όνομα δεν έχει διαρρεύσει.

Σήμερα γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, θεία διαγωνιζόμενης τηλεφώνησε έξαλλη στο mega ισχυριζόμενη πως κορίτσι των καλλιστείων κατάφερε να δανειστεί τηλέφωνο και να επικοινωνήσει μαζί με την οικογένεια της για να καταγγείλει την παραγωγή των καλλιστείων πως την εξανάγκασαν πως εάν απόψε πάρει κάποιον τίτλο να μην τον δεχτεί και να αποχωρήσει.

Επίσης ενημέρωσε άτομο το οποίο εργάζεται στο mega πως απόψε θα παραστεί και ή ίδια στον χώρο όπου θα διεξαχθούν τα καλλιστεία και θα τα σπάσει όλα.

Αμέσως ενημερώθηκε υπεύθυνο άτομο του διαγωνισμού όπου καθησύχασε την έξαλλη γυναίκα πως πρέπει να έγινε κάποια παρεξήγηση και πως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πηγή: lifenewscy

Tags ΣΤΑΡ ΚΥΠΡΟΣ 2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7420 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3001 s // Total time: 3.0421 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X