Λίγες ώρες πριν από τα Time Out Eating Awards [εικόνες & βίντεο]


Λίγες ώρες πριν από τα Time Out Eating Awards [εικόνες & βίντεο]

Τρυπώσαμε στις πρόβες

11 χρόνια γεμάτα βραβεύσεις… γεύσεις… συγκινήσεις… χαμόγελα… συνταγές… δημιουργικότητα… αγάπη… πάθος… ευρηματικότητα… νοστιμιά…! Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου είναι εδώ για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία φέτος παρουσιάζει η Nespresso.

Ο θεσμός διοργανώνεται για ενδέκατη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Time Out, τον πρώτο οδηγό διασκέδασης και ψυχαγωγίας της Κύπρου, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση όλων των αξιόλογων προσπαθειών στο χώρο της εστίασης. Τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία, με παρουσιαστή τον μοναδικό Γιώργο Καπουτζίδη!

Το menu της βραδιάς θα επιμεληθεί για τους προσκεκλημένους ο νεαρότερος chef  που βραβεύτηκε ποτέ με αστέρι Michelin, Νίκος Καραθάνος, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους σεφ του εστιατορίου  Cookoovaya Wise Cuisene τους: Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο, Περικλή Κοσκινά και Μάνο Ζουρνατζή. Εμείς τρυπώσαμε στις πρόβες αλλά αλλά και στη κουζίνα και σας μεταφέρουμε τον πυρετό των προετοιμασίων ενώ μιλήσαμε και με το chef Νίκο Καραθάνο ο οποίος μας αποκάλυψε το μενού της βραδιάς.

 

Δείτε τις φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery.  


 

Tags time out eating awards 2015, time out, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4719 s (233 Queries.) // Parse time: 1.1648 s // Total time: 3.6368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X