365, ο καινούριος τυχερός αριθμός σου


365, ο καινούριος τυχερός αριθμός σου

Το αρχικό βήμα που στοχεύει στο οξειδωτικό στρες

Σε ακόμη πιο θηλυκή και πολυτελή συσκευασία, με το εικονικό του όνομα, ο νέος ορός 365 Skin Repair της Lancaster υποδέχεται τη νέα φόρμουλά του. Σε ένα νέο σοκολατί μπουκαλάκι, που περιβάλλεται από ένα φωτοστέφανο, αφήνει να διαφανεί η συμπυκνωμένη ακτινοβολία. Τώρα η θρυλική φιγούρα του 365 Skin Repair εκφράζει απόλυτα την ουσιαστική και καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας.

Υπάρχει όμως και το νέο 365 Eye Serum, με μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, που περιέχει την ίδια τεχνολογία με το 365 Serum για το πρόσωπο. Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί ειδικά για την προσαρμογή στις ανάγκες της λεπτής και εύθραυστης περιοχής που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο περιβάλλον και τον τρόπο ζωής μας. Κατά συνέπεια, περιέχει ένα σύμπλεγμα από gingko, που έχει προστεθεί στη φόρμουλά του και στοχεύει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Τα φύλλα του Gingko είναι ήδη γνωστά στην αγγειακή ιατρική. Για να ενισχύσει την δύναμή της, η φόρμουλα περιέχει επίσης καφεΐνη και εκχύλισμα αγριοκαστανιάς. Επιπλέον, στην μαλακτική υφή του 365 Eye Serum ενσωματώθηκε κι ένα εκχύλισμα σόγιας για τη βελτίωση της σύνθεσης του κολλαγόνου. Πρόκειται δηλαδή, για μια ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας με μια εξαιρετική υφή, που εφαρμόζεται πρωί και βράδυ πριν από την συνηθισμένη ρουτίνα της φροντίδας της ομορφιάς σας.

Tags Lancaster 365 Skin Repair, Lancaster 365 Serum, Lancaster 365 Eye Serum, Lancaster, προσωπο, Ομορφια, face, beauty, Serum, ΟΡΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7056 s (234 Queries.) // Parse time: 2.4490 s // Total time: 5.1546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X