Πάμε στο πάρκο Cyherbia


Πάμε στο πάρκο Cyherbia

Λίγο έξω από το Αυγόρου, δημιουργήθηκε ένα δάσος που έχει το σχήμα της Κύπρου

Ο Αδάμος και η Μιράντα Τριγγή είχαν μια... ευωδιαστή ιδέα! Τη δημιουργία ενός πανέμορφου πάρκου με βότανα και λουλούδια.
Πάρκο με μυρωδιές και προκλήσεις!

Στο ευωδιαστό αυτό πάρκο, μπορείς να κάνεις τον "γύρο της Κύπρου" σε 10 λεπτά, περιπλανώμενος σ’ έναν μοναδικό Λαβύρινθο, όπου η πρόκληση είναι να βρεις την έξοδο, καθώς και τα 7 κρυμμένα αντικείμενα, αλλά και να επισκεφθείς τους 9 ξεχωριστούς βοτανόκηπους, ο καθένας με το θέμα του, όπου μπορείς να μάθεις για τα πολλά οφέλη των κυπριακών βοτάνων. Επί τόπου μπορείς να παρακολουθήσεις από κοντά και τη διαδικασία απόσταξης αιθέριων ελαίων, ενώ, στο κατάστημα θα βρεις όλων των ειδών βιολογικά προϊόντα με βότανα δικής τους παραγωγής.

Πολύτιμα τα κυπριακά βότανα
"Στην Κύπρο βρίσκουμε περισσότερα από 600 είδη άγριων βοτάνων, που αποτελούν θησαυρούς υγείας και είναι από τα καλύτερα σ’ όλη την Ευρώπη. Καλά κάνουμε να τα γνωρίζουμε και να τα έχουμε στην καθημερινή μας διατροφή, σαν ροφήματα, στο φαγητό και σαν συμπληρώματα διατροφής",  μας λέει η herbalist Μιράντα Τριγγή. Σκοπός του πάρκου είναι η ενημέρωση του κοινού για τις πολλές χρήσεις των βοτάνων. Έτσι, διοργανώνονται εγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και διδάσκονται σεμινάρια για πανεπιστήμια και το ευρύ κοινό. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Cyherbia, πάρκο Cyherbia, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2306 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3030 s // Total time: 3.5335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X