Η εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού για την περιπέτεια της συζύγου του με τον καρκίνο


Η εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού για την περιπέτεια της συζύγου του με τον καρκίνο

Διαβάστε αναλυτικά

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του, Rita Wilson, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο στον μαστό, μίλησε για πρώτη φορά ο Tom Hanks  τονίζοντας πως “υποκλίθηκα στο θάρρος της”.

Η 59χρονη ηθοποιός που έχει ελληνικές ρίζες και είναι και παραγωγός πολύ γνωστών ταινιών ανάμεσα σ' αυτές το “Γάμος Αλά Ελληνικά”,   επιβεβαίωσε τον περασμένο Απρίλιο πως υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και σε επανορθωτική χειρουργική.

“Η Rita το έμαθε πέρυσι τον Δεκέμβριο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν για εμάς οι ημέρες των εορτών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά…” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός για την περιπέτεια που έζησαν στην Daily Mail και αποκάλυψε πως πλέον η σύζυγός του νιώθει “ευλογημένη” που ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

“Το πιο εντυπωσιακό είναι το πόσο δύναμη έδειξε και πόσο γρήγορα κατάφερε να συνέλθει... Τώρα πια όλοι γνωρίζουμε πως μια τέτοια κατάσταση είναι κόλαση για όποιον την περνά. Έρχεται ξαφνικά και τα πάντα σταματούν γιατί πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό”,  ανέφερε και πρόσθεσε: “Η Rita  και εγώ ήμαστε πολύ τυχεροί γιατί είχαμε την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε τα ιατρικά έξοδα και να έχει την καλύτερη περίθαλψη. Εγώ, το μόνο όμως, που μπόρεσα να κάνω όταν προέκυψε το πρόβλημα ήταν να υποκλιθώ στο θάρρος της γυναίκας μου. Ο Θεός ευλόγησε την γυναίκα μου και τη θέλησή της για ζωή”.

Ο Tom Hanks  δεν δίστασε να μιλήσει όμως και για εκείνους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση: “Αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που όταν μαθαίνουν ότι έχεις μια σοβαρή ασθένεια, ειδικά καρκίνο, προσπαθούν αμέσως να βγάλουν λεφτά από αυτό. Και το κάνουν αυτό προσπαθώντας να προωθήσουν κάποιες πρακτικές, που μπορεί να είναι ιατρικές, αλλά κάποιοι είναι και εντελώς απατεώνες. Σου λένε: “Πήγαινε σε μια κλινική στην Βολιβία και θα θεραπευτείς”, “Κάνε μια ειδική διατροφή με κουκούτσια από ροδάκινα και θα γίνεις καλά” και πολλά ακόμα εντελώς τρελά πράγματα. Προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από το πρόβλημα σου και σου δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες”.

Tags Rita Wilson, Tom Hanks, καρκινος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8850 s (229 Queries.) // Parse time: 0.8218 s // Total time: 3.7068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X