Ώρα για Folli Follie


Ώρα για Folli Follie

Ο χρόνος πρέπει να κυλά με στιλ με τα υπέροχα ρολόγια της μάρκας.

Η Folli Follie, το γνωστό και διεθνές lifestyle fashion brand, παρουσιάζει μια νέα εποχή για το brand μέσα από την νέα συλλογή ρολογιών Santorini Flower. Μια εντυπωσιακή συλλογή που αποτελείται από Swiss Μade ρολόγια με ροζ επιχρύσωση και με κυρίαρχο μοτίβο το Santorini Flower.


Η συλλογή Santorini Flower της Folli Follie, διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα διαφορετικών προτάσεων, ειδικά σχεδιασμένων για τις γυναίκες που ακολουθούν τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και αποζητούν την πολυτέλεια και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Το χαρακτηριστικό mother-of-pearl μοτίβο του Santorini Flower κυριαρχεί στο εσωτερικό του κάθε καντράν και συνδυάζεται μοναδικά με κεραμικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι. Κάθε πρόταση του Santorini Flower υπόσχεται να αποκαλύψει και να αναδείξει τα στοιχεία της προσωπικότητας σας.


Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό, κομψό καφέ, κλασικό μαύρο, σαγηνευτικό κόκκινο και παιχνιδιάρικο μωβ χρώμα και γοητέψτε τους γύρω σας!
Η συλλογή προσφέρει διαχρονικά κομμάτια για να ανταποκριθεί σε όλα τα στιλ και τις ανάγκες. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη, μεσαία ή μικρή κάσα και κάντε την «συνέπεια» πιο κομψή από ποτέ… 

FOLLI FOLLIE KINGS AVENUE MALL, ΠΑΦΟΣ 26600611, MY MALL ΛΕΜΕΣΟΣ 25878930, ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ 16 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22677344, DEBENHAMS OLYMPIA ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ MALL OF CYPRUS ΛΕΥΚΩΣΙΑ 77776255

 

Tags folli follie, ρολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6173 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2667 s // Total time: 2.8840 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X