Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τελευταίος σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα


Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τελευταίος σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα

Πρόκειται για τον...

Άνθρωπος που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Μηνάς Χατζησάββας αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ. Χαμηλών τόνων, γλυκός, με ευγενή ψυχή κέρδιζε τους γύρω του όχι μόνο με το ταλέντο του αλλά και με το μεγαλείο της ψυχής του.

Ο Κώστας Φαλελάκης, επίσης ηθοποιός, ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του ως σύντροφος. Οι δυο τους σύντροφοι στη ζωή, στήριζαν ο ένας τον άλλο με αληθινή αγάπη.

Η απώλεια του ηθοποιού έφερε θλίψη στους οικείους του και στον άνθρωπο που έζησε από την πρώτη στιγμή τη μάχη που έδινε ο Μηνάς Χατζησάββας για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε ανάρτησή του, στο facebook, ο Γιώργος Κοτανίδης αναφέρει την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού και αποκαλύπτει και το σύντορφό του:

"Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανηψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.

Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος". 

Tags Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Φαλελάκης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1258 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3272 s // Total time: 3.4530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X