Είστε έτοιμες να βρείτε το ταίρι σας;


Είστε έτοιμες να βρείτε το ταίρι σας;

Η Rimmel παρουσιάζει το νέο Match Perfection Foundation με αντηλιακό δείκτη SPF20

Με το νέο Match Perfection Foundation με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF20 της Rimmel, το δέρμα σας θα φαίνεται άψογο, χωρίς πόρους και τέλειο σε κάθε φωτογραφία.

Το Νο1 foundation στο Ηνωμένο Βασίλειο κυκλοφορεί ξανά το 2015 σε μια νέα εκδοχή που ταιριάζει στο δέρμα πιο τέλεια από ποτέ. Τώρα, μπορείτε να τελειοποιήσετε, να προστατεύσετε και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας με ανάλαφρη κάλυψη, που προστατεύει το δέρμα και δεν αφήνει σημάδια.

Το νέο Match Perfection Foundation προσφέρει αόρατη κάλυψη και προστασία για εμφανώς πιο τέλεια και πιο αναζωογονημένη όψη της επιδερμίδας ολόκληρη την ημέρα. Με την μη ανιχνεύσιμη κάλυψη που σας προσφέρει, κανείς δεν θα ξέρει ότι έχετε βάλει κάτι στο δέρμα σας, ακόμα και αν παρατηρήσει από πολύ κοντά.

Η προηγμένη τεχνολογία wonder-tone δημιουργεί μια μοναδική συνεργία ανάμεσα στο δέρμα και το foundation με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται λεία και ομοιόμορφη. Επιπλέον, το ενυδατικό σύμπλεγμα που περιέχει αφήνει στο δέρμα την αίσθηση της ενυδάτωσης για έως και 24 ώρες. Για ποιο λόγο λοιπόν, να μην προσφέρετε ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας ολόκληρη την ημέρα;

Τελειοποιήστε την επιδερμίδα σας. Πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους, τους διεσταλμένους πόρους και τις δυσχρωμίες με το Match Perfection Foundation της Rimmel, που περιέχει πούδρες "soft focus", οι οποίες σβήνουν τις ατέλειες και αντανακλούν το φως για να προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο φωτεινή, χωρίς ψεγάδια και χωρίς καθόλου πόρους. Τι περιμένετε; Πείτε καλημέρα στον νέο σας εαυτό με την πιο ομοιόμορφη και πιο υγιή όψη.

Το να βρείτε την τέλεια απόχρωση για την επιδερμίδα σας είναι πλέον εύκολο. Το νέο  Match Perfection Foundation είναι διαθέσιμο σε 7 αποχρώσεις, από ανοιχτές μέχρι μεσαίες και σκούρες, οι οποίες χωρίζονται σε ψυχρούς, θερμούς και ουδέτερους τόνους. Οπότε, η επιλογή της απόχρωσης που ταιριάζει ιδανικά στο δέρμα σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.

Tags MATCH PERFECTION FOUNDATION, RIMMEL MATCH PERFECTION FOUNDATION, beauty, Ομορφια, FOUNDATION, φον ντε τεν, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5917 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2589 s // Total time: 2.8506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X