Time Out Eating Awards 2012


Time Out Eating Awards 2012

Ο πιο γευστικός θεσμός της χρονιάς έρχεται με παρουσιαστές τον Λώρη Λοϊζίδη και την Tonia Buxton!

Όλο το άρωμα της Κύπρου στα πιο γευστικά βραβεία…! Για ακόμη μια χρονιά ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου είναι εδώ για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία φέτος παρουσιάζουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.
Ο θεσμός διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Time Out, τον πρώτο οδηγό διασκέδασης της Κύπρου, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και την επιβράβευση όλων των αξιόλογων προσπαθειών στο χώρο της εστίασης. Τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο.  Φέτος η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 στο Royal Hall στη Λευκωσία και παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Λώρης Λοϊζίδης και Tonia Buxton η παρουσιάστρια του «My Cypriot Kitchen» και «My Greek Kitchen» στο Discovery Channel και Channel 5.  Το menu της βραδιάς  θα αποτελείται από 5 πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας έχοντας ως κύριο συστατικό το χαρούπι το οποίο θα επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης. Οι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Απρίλιο 2011 μέχρι τον Απρίλιο 2012), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar-Café/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και τέλος η κατηγορία Nice Price. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί και το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως «Το Αγαπημένο των Αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση. Επίσης να επισημάνουμε ότι η κατηγορία «Value for Money» έχει μετονομαστεί σε «Nice Price» λόγω των οικονομικών συνθηκών που ισχύουν παγκοσμίως και μας ωθούν σε ένα ίσως πιο οικονομικό lifestyle, με το οποίο όμως δεν στερούμαστε την ποιότητα. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 62 και επιλέχθηκαν από πολυμελή ειδική επιτροπή που συγκέντρωσε το Time Out, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.
Θα δοθούν ακόμη 4 ειδικά βραβεία που είναι εκτός της διαδικασίας της ψηφοφορίας και αποφασίζονται από ειδική επιτροπή του περιοδικού Time Out. Αυτά αφορούν το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιού, το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα με έμφαση στον Κυπριακό Οίνο, το Καλύτερο Κυπριακό Προϊόν και το βραβείο Chef of the Year. Οι αναγνώστες του περιοδικού Time Out είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου, ψηφίζοντας τα αγαπημένα τους εστιατόρια για 3 μήνες (Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2012). Συνολικά στην ψηφοφορία συγκεντρώθηκαν 52.835 ψήφοι των αναγνωστών του περιοδικού, ένας εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών που δείχνει έμπρακτα την αγάπη του κόσμου για το θεσμό αυτό! Χορηγοί της βραδιάς: KEO, Nespresso, Anco Catering Equipment, Blue Island. Χορηγός Επικοινωνιακού Υλικού: Landas Colour Ltd. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Tags Time Out Eating Awards, θεσμός, βραβεια, γευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5533 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2652 s // Total time: 2.8186 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X