Η Κουτσελίνη αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου για όσα είπε για την κόρη της


Η Κουτσελίνη αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου για όσα είπε για την κόρη της

Τι είπε η ίδια;

Την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Ουγγαρέζου αλλά και πολλών ατόμων από το πάνελ της εκπομπής "Spata live" που προ ημερών αναφέρθηκαν με άσχημο τρόπο στην κόρη της Έμμα, αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή για όλα αυτά που ειπώθηκαν, είπε χωρίς περιστροφές στον "Ελεύθερο Τύπο": "Θα σας πω μόνο ότι αυτό το παιδί έχει και πατέρα και μάνα. Αναφέρθηκαν στο ανήλικο πεντάχρονο παιδί μας και έπρεπε να είναι σε θέση να σκεφτούν πως δεν μπορεί να απαντήσει. Κάποιος πρέπει να τους το τερματίσει".
Αδικίες, λάθη, άσχημες συμπεριφορές. Πλέον συγχωρείτε εύκολα ή όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεστε;
"Συγχωρώ χρόνια τώρα. Δεν μένω στην κακή στιγμή αλλά στην αλήθεια της. Είναι ωραίο να το ξέρεις, παρά να παραμυθιάζεσαι ότι όλοι σε αγαπάνε. Ο Μυστικός Δείπνος είχε δώδεκα μαθητές. Ο προδότης ήταν ένας. Όταν τον βρίσκεις στη ζωή σου, τον συγχωρείς και προχωράς παρέα με τους άλλους έντεκα. Θα σου φανεί περίεργο αλλά πια δεν με νοιάζει ο προδότης αλλά ο συνοδοιπόρος. Η ζωή μου μετά τον ερχομό της κόρης μου χρειάζεται φως και όχι σκοτάδι. Ακόμη κι αν οι γύρω μου επιμένουν στο σκοτάδι, εγώ θα βλέπω πάντα τη χαραμάδα με το φως. Μόνο αν κάποιος πειράξει το φώς μου, το παιδί μου, γίνομαι ταύρος, σαν το ζώδιο μου".

Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά του Spata Live σε μία εκοπμπή τους σχολάσαν τη δήλωση της Ζήνας, ότι η κόρη της θέλει να κάνει εκπομπή μαγειρικής τα παιδιά στα Σπάτα "έπαιξαν"  με το όνομα της μικρούλας λέγοντας ο μεν Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, ότι η εκπομπή θα πρέπει να ονομαστεί "Αφαί(ε)μαξη" ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος ακόμα χειρότερα "Έμμα (Άιμα) θα σε πάει".

 

 

Tags Ζήνα Κουτσελίνη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, δημήτρης ουγγαρέζος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4527 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6769 s // Total time: 4.1296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X