Με νυφικό και σε gay bar Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν τον γάμο της


Με νυφικό και σε gay bar Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν τον γάμο της

Πρόκειται για την...

Χορεύοντας μέχρι πρωίας, σε gay bar και φορώντας… νυφικό, αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία παντρεύεται σε λίγες μέρες! Mετά από μία μικρή αναβολή, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εντός των ημερών, η Μελίνα Μακρή των Vegas, με τον επί χρόνια σύντροφό της, Φράνκι Λούβαρη, ηχολήπτη στις live εμφανίσεις του συγκροτήματος. Έχοντας στην παρέα της καλούς της φίλους, φορώντας νυφικό και... με το εμβατήριο του γάμου να παίζει δυνατά, η τραγουδίστρια κατέφτασε σε ένα από τα πιο γνωστά gay στέκια της Αθήνας, το "Sodade", όπου κάθε Δευτέρα γίνεται το πιο δημοφιλές πάρτι με ελληνική μουσική.

Στο video wall του μαγαζιού προβλήθηκαν βίντεο με παλιές φωτογραφίες της Μελίνας, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι φίλοι της, ενώ η παρέα «το έβρεξε» με βότκα και σαμπάνιες!

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να χορεύει, με αποκορύφωμα το τραγούδι "Ο Άνδρας Που Θα Παντρευτώ", το οποίο της αφιέρωσε ο DJ του μαγαζιού και ραδιοφωνικός παραγωγός του "Λάμψη 92,3", Δημήτρης Σαράντος.
Την ίδια ώρα, τα άλλα δύο μέλη των Vegas, ο DJ Airth και ο Zeraw, όπως και ο αδερφός της νύφης, ο γνωστός μουσικός παραγωγός Mark Angelo, το διασκέδαζαν με τον γαμπρό, τρώγοντας και πίνοντας.

Πάντως, ο Φράνκι και η Μελίνα δεν άντεξαν πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον: τα ξημερώματα, η παρέα του γαμπρού ενώθηκε με αυτή της νύφης και το γλέντι στο gay bar κράτησε μέχρι τις 05:30 το πρωί!

Tags μελινα μακρη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9669 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4052 s // Total time: 2.3721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X