Δήλωση – βόμβα από την Angelina Jolie για το ρόλο της στο χωρισμό Pitt – Aniston!


Δήλωση – βόμβα από την Angelina Jolie για το ρόλο της στο χωρισμό Pitt – Aniston!

Διαβάστε αναλυτικά

Εδώ και 10 χρόνια, το "σκάνδαλο" που συνδέει τους τρεις αυτούς διάσημους αστέρες του Hollywood "καλά κρατεί" παρόλου που οι ίδιοι φροντίζουν να το υποβιβάζουν ως σημασία σε κάθε ευκαιρία, μην έχοντας ωστόσο μιλήσει τελείως ανοιχτά επ' αυτού ποτέ...

Το 2005 υπήρξε μοιραία χρονιά και για τους τρεις αστέρες του Hollywood. Στον πέμπτο χρόνο του γάμου του με την Jennifer Aniston, ο Brad Pitt γνώρισε την Angelina Jolie με την οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Mr & Mrs Smith".

Brad και Angelina έγιναν ζευγάρι και μέχρι σήμερα ζουν τον έρωτά τους μέχρι και σήμερα με τον θρύλο να θέλει τη σχέση τους να έχει ξεκινήσει πριν το διαζύγιο και τους ίδιους να υποστηρίζουν το αντίθετο.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ποστάρισμα που έρχεται από τον λογαριασμό της κυρίας Pitt στο Facebook και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το ποστάρισμα έρχεται από έναν fanpage λογαριασμό της Jolie καθότι η ίδια δεν συμμετέχει σε κανένα από τα social media.

Οι υπεύθυνοι της σελίδας, ωστόσο, παραθέτουν τα λόγια της νυν κυρίας Pitt σε εισαγωγικά. Σκέψεις και συναισθήματα από εκείνο τον πρώτο καιρό, όπως ακριβώς τα έχει ξαναπεί.

"Περάσαμε πολύ καιρό σκεπτόμενοι, κουβεντιάζοντας σχετικά με το τι θέλουμε από τη ζωή και συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δυο θέλαμε πολύ πολύ παρόμοια πράγματα. Και μετά απλά συνεχίσαμε να κουβεντιάζουμε γι' αυτά. Παραμείναμε πολύ πολύ καλοί φίλοι -με αυτή τη συνειδητοποίηση- για πολύ καιρό. Και μετά, η ζωή εξελίχθηκε με έναν τρόπο ώστε μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Νιώθαμε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνουμε".

Με λίγα λόγια, η Angelina και ο Brad έγιναν ζευγάρι μετά τον χωρισμό εκείνου από την Jennifer. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν απλά φίλοι -που είχαν αρχίσει να νιώθουν πράγματα ο ένας για τον άλλο, αλλά περίμεναν!!!

Πάντως για την ιστορία, και η Aniston δείχνει να έχει ξεπεράσει το θέμα, στο πλευρό του νυν συζύγου, Justin Theroux, αν και για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αμφισβητούν κι αυτό, θεωρώντας ότι η Τζεν "θα είναι πάντα κολλημένη με τον Brad".

Αν τώρα προκύψει κάποια δημόσια εκδήλωση και δουμε μαζί τα δυο ζευγάρια, αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο "φροντίζεται" ευλαβικά να μη συμβεί...

Πηγή: athensmagazine.gr

Tags Brad Pitt, Angelina Jolie, jennifer aniston, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2492 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3174 s // Total time: 2.5666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X