Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται την Κυριακή


Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται την Κυριακή

Τι αποκαλύπτει η ίδια για την τελετή

Χειμωνιάτικο και άκρως… χριστουγεννιάτικο γάμο ετοιμάζει Ελληνίδα τραγουδίστρια, όπως αποκαλύπτει η ίδια, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, παντρεύονται την Κυριακή η τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή και ο ηχολήπτης του συγκροτήματος, Φράνκι Λούβαρης. Μάλιστα, όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, η Μελίνα έκανε το μπάτσελορ πάρτι το βράδυ της Δευτέρας, σε γκέι κλαμπ της Αθήνας, φορώντας νυφικό.

"Το μεγάλο βήμα αποφασίσαμε να το κάνουμε σε μια χαλαρή κουβέντα που είχαμε, χωρίς επίσημες προτάσεις και γονυκλισίες. Ζούμε μαζί εδώ και έξι χρόνια και ο γάμος ήρθε φυσικά, δε νιώθουμε ότι αλλάζει η ζωή μας. Δεν έχω αμφιβολίες, νιώθω σιγουριά για τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του, γιατί αυτό είναι ο γάμος. Νιώθω πολύ καλά!", λέει, σε ελληνικό εβδομαδιαίο περιοδικό, η τραγουδίστρια.

Επισημαίνοντας ότι επέλεξαν να παντρευτούν τον Χειμώνα γιατί είναι η αγαπημένη τους εποχή, αλλά και επειδή το Καλοκαίρι το πρόγραμμά τους είναι περισσότερο "φορτωμένο", η Μελίνα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τελετή.

(O Φράνκι και η Μελίνα σε παλιότερη βραδινή τους έξοδο)

"Εκτός από χειμερινός, ο γάμος θα είναι και χριστουγεννιάτικος, με χρώματα και υλικά της εποχής. Θέλαμε η χαρά της γιορτής να ενωθεί με τη χαρά του γάμου μας. Οπότε, συμβάλλουν σ’ αυτό χιονονιφάδες, γκι, κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Επίσης, επιλέξαμε να τον κάνουμε Κυριακή, γιατί είναι μια ήρεμη μέρα με ωραία αύρα. Θα έχουμε κοντά μας περίπου 200 καλεσμένους, οικογένεια και αγαπημένους φίλους. Και στο πάρτι θα έχουμε dj, αλλά όποιος θέλει να τραγουδήσει, ελεύθερα. Άλλωστε, ένας από τους κουμπάρους μας είναι ο Zeraw, θα μας παντρέψει μαζί με τον κομμωτή μου, τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο", αναφέρει χαρακτηριστικά!

Tags μελινα μακρη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, vegas


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7501 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5018 s // Total time: 3.2519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X