GENEROUS BLACK x Elena Parouti


GENEROUS BLACK  x Elena Parouti

Τσάντες με περιεχόμενο.  

Η Νατάσα Αθανασιάδου ξεκίνησε να εκφράζει με τον δικό της τρόπο την “γενναιοδωρία της γενιάς μας”, δημιουργώντας τις τσάντες Generation Generous*, με σκοπό να βοηθήσει όσους
ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Κάθε τσάντα Generation Generous* κατασκευάζεται από 25 πεταμένα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και έχει διαφορετικό χρώμα ραφής (μπλε, πράσινο, μπεζ, κόκκινο και κίτρινο), το οποίο συμβολίζει και μια βασική ανάγκη επιβίωσης (καθαρό πόσιμο νερό, τροφή, ασφαλή στέγη, υγεία, ενδυνάμωση μέσω της μόρφωσης). Ο καταναλωτής επιλέγοντας μια από τις τσάντες, βοηθά κάποιον συνάνθρωπό του να έχει πρόσβαση σε ένα από αυτά τα βασικά αγαθά, μέσω του διεθνές δικτύου μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Σήμερα, σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Έλενα Παρούτη, μέλος της ομάδας ΕΠΙΤΕΣΣΕΡΑ Αρχιτέκτονες , η αρχιτεκτονική συναντά την μόδα και δημιουργείται το “Generous Black”, μια συλλογή από 5 τσάντες, τις οποίες η αρχιτέκτονας “έντυσε” με ένα ιδιαίτερο τρόπο, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά, με αναφορές στο αρχιτεκτονικό της background. Οι 5 αυτές τσάντες θα δημοπρατηθούν  και το 100% των εσόδων θα δοθεί στις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που η κάθε τσάντα αντιπροσωπεύει. Το “GENEROUS BLACK AUCTION” ξεκίνησε online στις 11/12/2015 και θα ολοκληρωθεί ζωντανά στο GYM Bar μέχρι απόψε το βράδυ στις  22:00.

Η συνεργασία GENEROUS BLACK είναι πρωτοβουλία της Ευγενίας Ηροδότου Αλεξάνδρου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Ecohome Store. Xορηγοί: Energy Intel, Life Photographers και Exlibris Advertising.

Την αρχική σειρά Generation Generous θα την βρεις στο ECOhoME STORE
Κυπράνορος 36, Λευκωσία, Tηλ: 22380707

http://www.ecohome-store.com/categories/generation-generous.html

 

Tags GENEROUS BLACK, Elena Parouti, τσαντες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1515 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2913 s // Total time: 3.4428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X