MO Nails International


MO Nails International

Μια μικρή ιστορία για μας ...

Με πάθος για όμορφα νύχια, η Marlene Orros πάντα πρόσφερε σε σας, τον πελάτη, τον επαγγελματία, τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Με τέτοια αγάπη για προϊόντα υψηλής ποιότητας και εκπληκτικών αποτελεσμάτων, δημιουργήθηκε η MO Nails, η δική της επωνυμία για προϊόντα νυχιών. Μια επωνυμία που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί. Μια επωνυμία που έχει αναπτυχθεί έχωντας υπόψιν εσας, τους επαγγελματίες νυχιών, ώστε να μπορείτε να παραδώσετε ποιοτική υπηρεσία στον πελάτη.

"Ελέγχω και δοκιμάζω προσεκτικά κάθε νέο προϊόν πριν την εφαρμογή στον πελάτη"
Πολλοί λένε "ο καθένας μπορεί να κάνει νύχια". Διαφωνώ ριζικά. Για να μπορεί κάποιος να κάνει νύχια πρέπει να μάθει επαγγελματικά την τεχνική. Είναι τέχνη, καθώς και πάθος! Το μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μια περιποίηση που γίνεται σε δύο από τις πιο σημαντικές περιοχές του σώματός μας, τα χέρια μας που κάνουν πολύ δουλειά όλη την ημέρα και τα πόδια μας, που μας μεταφέρουν παντού.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 7777 7170 / 25 818398 / 99 798139 - Φαξ. 25 818379 - Email: info@monails.com - Διευθυνσή: Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, Ποταμός Γερμασόγειας, 42, Λεμεσός - Web: www.monails.com - Facebook: https://www.facebook.com/marlenemonails.

Tags MO NAILS INTERNATIONAL, beauty, Ομορφια, Νυχια, μανικιουρ, πετικιούρ, manicure, pedicure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1158 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3226 s // Total time: 2.4385 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X