John Economou: Από άστεγος, top model χάρη στις Kendall Jenner και Gigi Hadid


John Economou: Από άστεγος, top model χάρη στις Kendall Jenner και Gigi Hadid

Τον βρήκαν να μένει σαν άστεγος στην παραλία και τον ανέδειξαν σε ένα από τα πιο hot νέα μοντέλα!  

Η ιστορία του ελληνικής καταγωγής John Economou κάνει  το γύρο του ίντερνετ και όχι άδικα αφού πραγματικά πρόκειται για ένα…σύγχρονο “παραμύθι”. Ο 20χρονος John περνούσε τις ημέρες του ως…άστεγος στην παραλία Venice της Καλιφόρνια όταν μια μέρα είδε στην παραλία δύο νεαρά, όμορφα κορίτσια.

Όταν τα κορίτσια, τα οποία δεν ήταν άλλα από τις Kendall Jenner και Gigi Hadid, έβγαλαν φαγητό από τις τσάντες τους, τους επιτέθηκε ένα σμήνος γλάρων και ο John έτρεξε προς το μέρος τους για να τις…σώσει! Ο “θαρραλέος” νεαρός τα κατάφερε και κατέληξε να μιλάει με τα κορίτσια που αφότου παρατήρησαν πως είναι “χαριτωμένος” του πρότειναν να γίνει μοντέλο!

Τα υπόλοιπα είναι…ιστορία αφού η Kendall και η Gigi τον παρέπεμψαν στο πρακτορείο Two Management για το οποίο δουλεύει από τότε. Ο ίδιος βέβαια κοιμάται ακόμα στην παραλία, αφού παραδέχτηκε πως από ιδεολογία (και όχι από ανάγκη) είχε βρεθεί εξ’αρχής εκεί. Τι λέει ο John για την τρελή ιστορία του; “Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη! Ήμουν απλά στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή… Θέλω να είμαι στην κορυφή, με την Kendall, τον Justin Bieber και όλους αυτούς τους ανθρώπους. Έχω πίστη στον εαυτό μου πως μπορώ στ’αλήθεια να φτάσω εκεί!”

 

Tags john economou, αστεγος, μοντελο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5334 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5087 s // Total time: 3.0421 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X