Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Φωτογραφίζεται λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Φωτογραφίζεται λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της!

Διαβάστε αναλυτικά

Με την ευτυχία να αντικατοπτρίζεται έντονα στο πρόσωπό της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, φωτογραφίζεται και µιλά αποκλειστικά στη Madame Figaro για τα πρωτόγνωρα συναισθήµατα που βιώνει, λίγο πριν φέρει στον κόσµο την κορούλα της!

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η τελευταία φορά που τα είπαµε ήταν λίγο πριν το γάµο σου και τώρα από στιγµή σε στιγµή θα κρατάς την κόρη σου στην αγκαλιά σου. Περνά γρήγορα ο καιρός…

Πολύ. Πότε ήταν που µου ανακοίνωσαν ότι είµαι έγκυος και τώρα διανύω τις τελευταίες εβδοµάδες πριν τον τοκετό. ∆εν ξέρω ακριβώς πότε θα γεννήσω, µου δόθηκε µια ηµεροµηνία αλλά αυτά τα πράγµατα έρχονται από εκεί που δεν τα περιµένεις. (Χαµογελά)

Έχεις αγωνία τώρα που πλησιάζουν οι µέρες του τοκετού;

Όση δε φαντάζεσαι. Ανυποµονώ, έχω άγχος, ένταση, χαρά… Όλα τα συναισθήµατα µαζί.

Μοιράζεται και ο Νεκτάριος τα ίδια συναισθήµατα;

Τα ίδια ακριβώς. Μόνο που Νεκτάριος περισσότερο ανυποµονεί παρά αγχώνεται. Είναι πολύ ήρεµος µε την όλη κατάσταση. Περιµένει τη µικρή µε αγωνία. Είναι και κορίτσι, οπότε καταλαβαίνεις τη σχέση µπαµπά-κόρης. (Γελά)

Έχετε βρει όνοµα για τη µικρή;

Έχουµε σκεφτεί διάφορα ονόµατα, αλλά θέλουµε να γεννηθεί µε το καλό πρώτα και µετά να την ονοµατίσουµε.

Σκέφτεσαι καµιά φορά τη στιγµή που θα την κρατήσεις στην αγκαλιά σου;

Καµιά φορά; Όλη µέρα και όλη νύχτα. Ειδικά κάποιες στιγµές που είµαι πάρα πολύ κουρασµένη λέω «Μακάρι να την είχα τώρα».

Έχετε ετοιµάσει το παιδικό δωµάτιο;

Τα παιδικά δωµάτια, σε Λευκωσία και Λεµεσό. Ήταν διπλή η προσπάθεια. Η δουλειά µας είναι στη Λευκωσία, το σπίτι µας στη Λεµεσό άρα πρέπει να βρούµε την ισορροπία µεταξύ των δυο πόλεων.

Κάθεσαι και χαζεύεις το παιδικό δωµάτιο;

Μπορεί και να περνώ απ' έξω και δέκα φορές το λεπτό. Είναι πράγµατα πρωτόγνωρα για µένα.

Η κόρη σου θα είναι σίγουρα ένα stylish βρέφος…

Νοµίζω πως έχει περισσότερα ρούχα από εµένα. Επειδή στην οικογένειά µας, είχαµε µόνο αγοράκια, ήρθε η στιγµή να πάρω εκείνα τα υπέροχα κοριτσίστικα ρουχαλάκια. Μη λέω βλακείες όµως, είµαι πάρα πολύ επιφυλακτική, θέλω να γεννηθεί µε το καλό το µωρό και τα υπόλοιπα έπονται.

Η µικρούλα θα είναι το πιο όµορφο χριστουγεννιάτικο δώρο;

Αν όλα πάνε καλά, βέβαια. Θα είναι το οµορφότερο δώρο!

Φτιάχνοντας τη δική σου οικογένεια, εκπληρώνεται ένα µεγάλο όνειρο;Το πιο µεγάλο. Σίγουρα η καριέρα είναι σηµαντική, ωστόσο το να συµπληρωθεί η οικογένειά σου µε ένα µωρό, θεωρώ πως αυτό είναι το πιο σπουδαίο επίτευγµα ενός ανθρώπου.

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η περίοδος της εγκυµοσύνης πώς ήταν, πέρασες δύσκολα;

Ναι τους πρώτους τέσσερις µήνες είχα τα συνηθισµένα συµπτώµατα. Μετά τα πράγµατα ήταν πιο απλά. Κατάφερα να δουλεύω µέχρι σήµερα και γενικά κύλησαν όλα πολύ ήρεµα. Ήµουν από τις τυχερές.

Και σε θέµα βάρους. Το σώµα σου δεν άλλαξε και πολύ…

Χωρίς να το επιδιώξω το σώµα µου δεν άλλαξε ριζικά. Έχω βάλει µέχρι στιγµής πέντε κιλά. Στην αρχή της εγκυµοσύνης δυσκολευόµουν να φάω κανονικά, έτσι άρχισα να παίρνω βάρος από τον τέταρτο µήνα. Όσα κιλά και να βάλεις σε αυτή την περίοδο που είναι η πιο σηµαντική της ζωής σου, είναι απόλυτα χαριτωµένα και δικαιολογηµένα.

Πάντως απέδειξες πως µια γυναίκα µπορεί να είναι σέξι και όµορφη κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης της… 

Υπήρχαν ηµέρες που αισθανόµουν καλά µε τον εαυτό µου και άλλες που ένιωθα σαν φουσκωτό. Ωστόσο αυτό είναι δευτερεύον. Όταν αντιληφθείς ότι µέσα σου µεγαλώνει ένας άνθρωπος, αισθάνεσαι ευλογηµένη και αποµακρύνεις όλες τις άλλες σκέψεις.

Το να αισθάνεται ωραία µια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης παίζει ρόλο και ο σύντροφός της;

Τον πιο καθοριστικό. Είναι σηµαντικό να νιώθεις ότι ο σύζυγος σου αισθάνεται καλά, όταν είναι µαζί σου. Ότι τον ελκύεις και ότι νιώθει και ο ίδιος χαρούµενος και ευλογηµένος. 
Πάντως ούσα έγκυος δεν δίστασες να  περπατήσεις µέχρι και στην πασαρέλα…

Μου το ζήτησε ο φίλος µου ο Gregory Morfi. ∆εν ξέρω αν είναι κάτι που θα µπορέσω να ξανακάνω. Το πήραµε χαλαρά και τελικά το απόλαυσα πάρα πολύ. Και εγώ και ο σύζυγός µου.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟ∆Α

Αυτή την περίοδο δηµιούργησες και το Constantina Evripidou Fashion Workshop στη Λευκωσία. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγµατικότητα;

Ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων που µε τη βοήθεια, τη στήριξη και την οργάνωση του Νεκτάριου καταφέραµε να το υλοποιήσουµε το Μάρτιο και το εγκαινιάσαµε τον Οκτώβριο.
Στα εγκαίνια βρέθηκε όλος ο κόσµος της µόδας, αυτό ήταν µια καταξίωση για σένα;

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τόσο φορτισµένη και τόσο συγκινηµένη από το χώρο µου. Ήταν απίστευτο το πόσοι µε στήριξαν σε αυτή τη σηµαντική µέρα και πραγµατικά δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω. ∆εν θα το ξεχάσω ποτέ. Πραγµατοποιούσα το όνειρό µου και οι άνθρωποι της µόδας, ήταν όλοι εδώ δίπλα µου. Όταν παλεύεις πάρα πολύ και νιώθεις ότι επιτέλους ο κόσµος το αναγνωρίζει, παίρνεις µεγάλη χαρά.

Αυτή την αναγνώριση την εισπράττεις και στα social media. ∆εκαεπτά χιλιάδες followers στο instangram είναι µεγάλος αριθµός, συν του ότι συγκαταλέγεσαι πια ανάµεσα στις πιο επώνυµες Κύπριες…

Είναι όντως µεγάλος αριθµός για τα κυπριακά δεδοµένα, τους ευχαριστώ και εύχοµαι να µπορώ να κρατώ το ενδιαφέρον τους. Στην Κύπρο πόσο επώνυµος µπορείς να είσαι; Όλοι σχεδόν γνωριζόµαστε, συν του ότι κάποιες φορές δίνεται υπερβολική προβολή σε πράγµατα, που είναι αχρείαστα και ανούσια. ∆υστυχώς ή ευτυχώς, ζούµε σε µια εποχή που ο οποιοσδήποτε µπορεί να γράψει για τον οποιοδήποτε, να δηµιουργήσει επώνυµους ή να φτιάξει ένα site. Αρά για εµένα αυτό δεν είναι τόσο σηµαντικό.

Η ∆ΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

∆ιαβάζεις τι γράφεται για σένα;

Επειδή χρησιµοποιώ πάρα πολύ το διαδίκτυο αναπόφευκτα ναι. Ακούστηκαν πολλά, καλά και κακά. Όταν αντιληφθείς για ποιο λόγο γράφεται το κάθε τι και ότι ο οποιοσδήποτε µπορεί να γράψει οτιδήποτε καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να δίνεις σε όλα σηµασία.

Στεναχωριέσαι κάποιες φορές;

Σίγουρα µε στενοχωρούν πράγµατα που γράφονται και δεν είναι αλήθεια. Το χειρότερο είναι που µπορεί να γράψει κάποιος για σένα άσχετα, αν δεν σε έχει δει ποτέ στη ζωή του. Αυτό είναι στενάχωρο, γιατί ο κόσµος τρέφεται από τα κακά σχόλια. Νιώθω απογοητευµένη µε αυτό, γενικότερα όχι µόνο σε ό,τι αφορά στο δικό µου πρόσωπο. Κατηγορούµε όσους κάνουν bullying και τελικά όλοι µε τον τρόπο µας το κάνουµε σε όλους τους χώρους. Ας ασχοληθεί ο καθένας µε τον εαυτό του και ο κόσµος αυτός θα γίνει πολύ πιο όµορφος!

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κάνοντας έναν απολογισµό, νιώθεις ότι είσαι σε καλό δρόµο;

Νοµίζω ότι βρήκα το δρόµο µου τα τελευταία δυο-τρία χρόνια. Εκείνον που µε ευχαριστεί και µε ικανοποιεί.

Ένιωσες κάποιες στιγµές ότι περιπλανήθηκες άσκοπα;

Βέβαια όλοι ψαχνόµαστε και έχουµε αµφιβολίες σε πράγµατα που κάνουµε. Όλοι κάνουµε λάθη και εγώ έκανα αρκετά στη ζωή µου. Επαγγελµατικά, συναισθηµατικά και προσωπικά. Θεωρώ όµως ότι τώρα είµαι ήρεµη, κατασταλαγµένη, γεµάτη ενέργεια και ιδέες για καινούργια πράγµατα που αφορούν στη µόδα.

Ο Νεκτάριος συνέβαλε στο να βρεις το δρόµο σου;

Ναι αν και στην αρχή επικρατούσε µια ακαταστασία γενικότερα στη ζωή µας. Κάτι που συµβαίνει σε όλους µέχρι κάποια πράγµατα να πάρουν το δρόµο τους.
Αρά ο γάµος σας, σε εξέλιξε και ως άνθρωπο; 

Ναι, θεωρώ ότι ο γάµος σε ηρεµεί και εάν ταιριάζεις πραγµατικά µε το σύντροφό σου, σε βάζει σε ένα δρόµο και σε εξελίσσει. Θέλω συνέχεια να εξελίσσοµαι και εγώ και η σχέση µου και ο γάµος µου και η ζωή µου.

Φέρνοντας ένα µωρό στον κόσµο τι σε τροµάζει σήµερα;

Είναι πολλά αυτά που µε τροµάζουν µε πρώτο και κύριο το γεγονός ότι ο ένας, σκοτώνει τον άλλο. Κυριολεκτικά και µεταφορικά. Ανησυχώ για το πώς εξελίσσεται η κοινωνία µας και για το πόσο δύσκολα µπορείς πια να διακρίνεις την ανθρωπιά και την καλοσύνη. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχασαν το νόηµα της ζωής. Ζούµε καθηµερινά τη βία. Είτε αυτή ονοµάζεται τροµοκρατία είτε ψυχολογική είτε σωµατική βία.

Είσαι ευτυχισµένη;

Η ευτυχία είναι στιγµές που µπορείς να τις αναγνωρίσεις και να τις διακρίνεις στη ζωή σου γενικότερα. Αυτή την περίοδο της ζωής µου νιώθω ευτυχισµένη και εύχοµαι να συνεχίσω να είµαι έτσι..

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, εγκυος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4501 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2761 s // Total time: 2.7262 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X