Τρως τα νύχια σου; 5 τρόποι για να κόψεις την κακή συνήθεια


Τρως τα νύχια σου; 5 τρόποι για να κόψεις την κακή συνήθεια

Κακή συνήθεια τόσο αντιαισθητική όσο και αντιυγιεινή που πρέπει άμεσα να κόψεις. 

1.Πάρε από το φαρμακείο το ειδικό βερνίκι με βιταμίνες που σε αποτρέπει από το να βάλεις τα νύχια στο στόμα σου. Είναι αποτελεσματικό, πολύ απλά γιατί έχει πολύ άσχημη γεύση. Κυκλοφορεί από πολλές εταιρίες και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή.

2. Διάλεξε ένα σετ από ψεύτικα νύχια που να σου αρέσουν-τα βρίσκεις στο εμπόριο σε άπειρα χρώματα και σχέδια, και σε πολύ καλές τιμές-ώστε να καλύψεις το φυσικό σου νύχι και να το αφήσεις να μεγαλώσει και να δυναμώσει.

3. Να έχεις πάντα μαζί σου έναν ειδικό κόπτη για τα πετσάκια ή έναν νυχοκόπτη. Πολλές φορές ξεκινάς να τρως τα νύχια σου λόγω μιας ενοχλητικής παρανυχίδας. Μπορείς με αυτά τα πολύ απλά εργαλεία να απαλλαγείς από αυτή, χωρίς να φας τα όμορφα νυχάκια σου.

4. Να πηγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς για μανικιούρ. Θα λυπηθείς να χαλάσεις και το ωραίο σχέδιο και τα λεφτά που έδωσες.

5. Κατανόησε τον λόγο για τον οποίο τρως τα νύχια σου, και καταπολέμησέ τον.

Δύο είναι οι πιο συχνοί λόγοι. Η βαρεμάρα και το άγχος. Αν βαριέσαι ή νιώθεις εκνευρισμό βρες κάτι άλλο να απασχολήσεις τα χέρια σου, π.χ.: ένα νόμισμα ή ένα αντιστρές μπαλάκι. Αν πάλι είναι το στρες, δύο τρόποι αντιμετώπισης είναι να δημιουργήσεις μία χαλαρή ατμόσφαιρα (κερια κτλ.) ή να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα. 

Tags Νυχια, ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΔΑΧΤΥΛΑ, περιποίηση, ΤΡΟΠΟΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2409 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4566 s // Total time: 2.6975 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X