Δείτε αποκλειστικά το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη


Δείτε αποκλειστικά το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη

Όλες οι λεπτομέρειες

Το τηλεπαιχνίδι που στην κλασική του μορφή έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον  κόσμο, έρχεται στο ΣΙΓΜΑ για να χαρίσει χιλιάδες ευρώ σε αυτούς που συμμετέχουν. Το “Hot Seat”, το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής θα γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια και θα ανατρέψει όσα ξέραμε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης διευθύνει με μοναδικό τρόπο το  παιχνίδι, χαρίζοντας μας στιγμές γέλιου, αγωνίας και απεριόριστης ψυχαγωγίας!  Έξι παίκτες που έχουν στη διάθεση τους μόνο μια "ζωή". Ρισκάρουν, τολμούν και ξεσκονίζουν γνώσεις και μας χαρίζουν στιγμές αγωνίας και αληθινής ψυχαγωγίας. Έξι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με την «καυτή καρέκλα» που είτε θα τους κάψει, είτε θα την κατακτήσουν, κερδίζοντας €100,000!

Hot Seat. Ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά και στρατηγικής, με πολλά τα στοιχεία αγωνίας και παρουσιαστή τον μοναδικό Γιάννη Ζουγανέλη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com, στα πρώτα επεισόδια θα δούμε Κύπριους παίκτες, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα ειδικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:20 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Tags γιάννης ζουγανέλης, τηλεπαιχνιδι, hot seat


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6892 s (279 Queries.) // Parse time: 1.1719 s // Total time: 3.8612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X