Στο σπίτι της Χάρις Πότσου


Στο σπίτι της Χάρις Πότσου

Διαβάστε αναλυτικά

Η γνωστή wedding planner και διακοσμήτρια από τη Λεμεσό, ιδιοκτήτρια του Morzia by Haris Potsou, μας υποδέχεται στο διαμέρισμά της και μοιράζεται μαζί μας όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και αναμνήσεις...

Τα Χριστούγεννα είναι για μένα η πιο όμορφη γιορτή. Χρώματα, μυρωδιές, τζάκι, ζεστασιά, μελωδίες, λαμπιόνια και χαμόγελα παντού, φίλοι και οικογένεια μαζί!

•Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και τα Χριστούγεννα έχουν αποκτήσει μία καινούργια αξία και θέση στη ζωή μου. Όλα μου φαίνονται πιο λαμπερά πια! Το καθετί έχει αποκτήσει άλλη σημασία και έχει μπει σε μια άλλη διάσταση.

•Το σπίτι μου είναι ήδη διακοσμημένο, έτοιμο να υποδεχθεί φίλους, καινούργιες αναμνήσεις και στιγμές. Αφού ολοκληρώσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, οι οποίες τώρα τις γιορτές είναι ιδιαίτερα αυξημένες, θα αφιερώσω τον υπόλοιπό μου χρόνο σε συναντήσεις με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, οι οποίες θα μυρίζουν μόνο Χριστούγεννα!

•Παλιότερα στόλιζα το σπίτι μου τα Χριστούγεννα βάση μόνο στο design και τις συμμετρίες. Τώρα πια, επικεντρώνομαι στη θετική αύρα καθώς και στα παραδοσιακά στοιχεία διακόσμησης. Όσο για το σπίτι μου, φέτος η ατμόσφαιρα είναι μαγική!

•Η διακόσμηση του σπιτιού μου αποτελείται από καινούργια και διαχρονικά κομμάτια που αγαπώ και που έχω μέσα στην καρδιά μου. Αντικείμενα τα οποία «ξεθάβουν» τόσες κι άλλες τόσες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, που θέλω να θυμάμαι.

•Παρόλο που προσπαθώ να μην μπερδεύω τα δικά μου «θέλω» στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, σε κάθε επαγγελματική μου δημιουργία, επιδιώκω να αφήσω το δικό μου άγγιγμα και χαρακτήρα, πάντοτε με τις απαιτήσεις και το στυλ του κάθε μου συνεργάτη. Όσο αφορά το δικό μου σπίτι εκεί ακολουθώ 100% τα δικά μου «θέλω», χωρίς περιορισμούς, έχοντας ως γνώμονα την προσωπική μου αισθητική.

•Ελεύθερος χρόνος; Μακάρι να είχα περισσότερο! Ο σύζυγος και η κόρη μου, είναι οι πρώτοι που θα απολαύσω μαζί τους τον ελεύθερό μου χρόνο. Από κει και πέρα, επιδιώκω συναντήσεις με αγαπημένους φίλους για να μοιραστούμε και να πούμε τα δικά μας. Οι φίλοι στη ζωή μου, είναι επίσης ένα απαραίτητο στοιχείο για ισορροπία και ηρεμία στην καθημερινότητά μου διότι μαζί τους μπορώ να μοιραστώ τα πάντα.

•Η κάθε μικρή αλλαγή στη διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή του χρόνου, κάνει τη διαφορά! Χαλιά, βελούδινα μαξιλάρια, χοντρά υφάσματα, γωνιές με κεριά και ξύλινα αντικείμενα, είναι μερικά στοιχεία τα οποία δίνουν μια ζεστή νότα φιλοξενίας, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

•Ο πρώτος που πίστεψε σε μένα και τις δυνατότητές μου ήταν ο σύζυγός μου. Με την καθοδήγηση και τη βοήθειά του, φτιάξαμε έναν υπέροχο χώρο πριν από 4 χρόνια, έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειας και κυρίως της μήτέρας μου. To MORZIA by Haris Potsou, δημιουργήθηκε το 2011 με κύριους στόχους την ποιοτική διοργάνωση αλλά τη δημιουργία, αναλαμβάνοντας όλων των ειδών events μέσω θεματικών ενοτήτων.

•Παράλληλα, ο χώρος μας λειτουργεί και ως florist shop με φρέσκα λουλούδια και πολλές άλλες δημιουργίες μέσω αυτών. Σήμερα, ευχαριστώ το σύζυγό μου που με παρότρυνε και στάθηκε δίπλα μου, βράχος σε κάθε λειτουργία του MORZIA by Haris Potsou διότι μαζί το φτιάξαμε, μαζί το πονέσαμε, ασχέτως εάν το τελικό αποτέλεσμα έχει τη δική μου σφραγίδα.

•Σε αυτή τη δουλειά, έμαθα να σέβομαι το κάθε αντικείμενο και να του δίνω αξία αλλά και απόλυτη χρησιμότητα. Το κάθε υλικό έχει τη θέση του ή το χρόνο του. Είναι μια πρόκληση για μένα, κάθε φορά, να αποτυπώσω το δικό μου στίγμα και τη δική μου άποψη, στην κάθε θεματολογία που βρίσκεται μπροστά μου. Προσαρμόζομαι στην κάθε περίσταση.

•Ο καθένας από εμάς, όσο πολυάσχολος κι αν είναι, πρέπει να καταφέρει να βρει το σωστό συνδυασμό και να ρυθμίσει καριέρα και οικογένεια. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Μόνο καλή διάθεση και η ισορροπία έρχεται. Είναι πολύ απλό αλλά συνάμα και πολύ δύσκολο να το επιτύχεις.

•Η μητρότητα με άλλαξε προς το καλύτερο διότι έχω μια καινούργια, υπέροχη καινούργια ζωή μαζί μου... την κόρη μου! Στην καλημέρα και την καληνύχτα. Φυσικά και αντιμετώπισα δυσκολίες. Αλλά ας μην το αναπτύξουμε! Δεν είμαι η μοναδική μητέρα στον κόσμο η οποία εργάζεται σκληρά πολλές ώρες.

•Έζησα μια πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά το 2015, σε σημείο που δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτα! Τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ήταν ίσως, η καλύτερή μου χρονιά.

•Δεν θέλω υλικά αγαθά για δώρο. Αυτό που έχω ανάγκη είναι να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα, ευτυχισμένα ζευγάρια, αληθινές σχέσεις και υγιή όλο τον κόσμο. Να εξαφανιστούν όλες οι ανίατες αρρώστιες, ο φθόνος και η μιζέρια. Τότε Άγιε Βασίλη, θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ευτυχισμένη και έχω το πιο όμορφο δώρο. Την προσωπική γαλήνη και ηρεμία του καθενός.

•Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, καμιά φορά λειτουργεί παράξενα και μας απομακρύνει από τα ουσιώδη. Ας δώσουμε απλόχερα αγάπη στους ανθρώπους γύρω μας, ειδικότερα σε αυτούς που το αξίζουν όσο κανένας άλλος στον κόσμο. Παράλληλα, ας δώσουμε περισσότερη αγάπη, χαμόγελα και πολλές αγκαλιές στα παιδιά όλου του κόσμου. Τα Χριστούγεννα, άλλωστε, είναι η εποχή για να μοιραζόμαστε στιγμές και αναμνήσεις, οι οποίες θα μας είναι πολύτιμες για πολλά, πολλά χρόνια...

•Οι στόχοι μου για το 2016, είναι να περιορίσω την ποσότητα στην εργασία μου και να αυξήσω την ποιότητα της ζωής μου. Να συνεχίσω να δημιουργώ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Αν φτάσω στο σημείο απλώς να παράγω, τότε η μαγεία της δημιουργίας θα χαθεί, όπως θα χαθούν και οι πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.    

Πηγή: Περιοδικό "OK!"      

Tags Χάρις Πότσου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4522 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5581 s // Total time: 3.0104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X