Αποκτήστε όλη μέρα αισθησιακά χείλη


Αποκτήστε όλη μέρα αισθησιακά χείλη

Γνωρίστε το νέο Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick - για ζωντανά, πολυτελή και απαλά χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Μια από τις fans της Μax Factor Ruby Red, η Μέριλιν Μονρόε, είναι το πρότυπο ομορφιάς που ενέπνευσε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο για να φορούν το κόκκινο κραγιόν. Εμπνευσμένο από την εικονική της εμφάνιση, η Max Factor εγκαινιάζει την καινούργια καινοτομία χειλιών με το νέο Lipfinity Long Lasting Lipstick - ένα κραγιόν μακράς διαρκείας χωρίς συμβιβασμούς, που προσφέρει ενυδάτωση, τολμηρό χρώμα που παραμένει αισθησιακό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παγκόσμια έρευνα της Max Factor δείχνει ότι το 38% των γυναικών που τους αρέσουν τα εντυπωσιακά, τολμηρά χείλη διαπιστώνουν ότι τα προϊόντα μακράς διαρκείας φθείρουν τα χείλη και αφήνουν μια αίσθηση ξηρότητας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το χρώμα κατά τη διάρκεια της μέρας. Τώρα, με την εισαγωγή του Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick μια τέτοια αίσθηση στα χείλη ανήκει στο παρελθόν. Ένα κραγιόν μακράς διαρκείας με υπέροχα, πλούσια χρώματα που διατηρούν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα και διαρκεί έως και 8 ώρες.

Στολίστε τα χείλη σας με πλούσιες αποχρώσεις για SS15

Τα χειροποίητα υφάσματα, που εμφανίζονται σε αρκετές συλλογές των σχεδιαστών SS15 είναι διακοσμημένα με σχήματα, κοσμήματα, και κάποια από αυτά έχουν χαρακτηριστικά από κουλτούρες της Ιαπωνίας, της Κίνας, και της Ισπανίας. Η αφθονία των όμορφων αυτών ενδυμάτων συνδυάστηκε με τη δύναμη ενός τολμηρού κραγιόν: τα μοντέλα περπάτησαν στις πασαρέλες ως πολεμίστριες-γυναίκες, αποπνέοντας μια αίσθηση δυναμικότητας.

Από τα φωτεινά πορτοκαλί-κόκκινα, τα πλούσια μωβ και τα «σκονισμένα» ροζ χείλη, που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, μέχρι τα κλασικά κόκκινα σε όλες τις πολυτελείς παραστάσεις του Παρισιού, το πλήθος των πολυτελών πλούσιων αποχρώσεων της σειράς Lipfinity Long Lasting Lipstick δίνει στις γυναίκες την εξουσία να υιοθετήσουν το δικό τους μακιγιάζ και να αγκαλιάσουν τις τάσεις του SS15. Στα παρασκήνια, το μυστικό της Creative Design Director της Max Factor, Pat McGrath για απόλυτα τολμηρά χείλη, πιο σκούρο χρώμα και πολυδιάστατο αποτέλεσμα είναι:

Μια νέα γενιά φόρμουλας που διαρκεί

Τα χείλη είναι η μόνη περιοχή του προσώπου που δε παράγει σμήγμα: το φυσικό ενυδατικό του δέρματος. Πολλοί το γνωρίζουν, όμως λίγοι το κάνουν: η πλειοψηφία των κραγιόν μακράς διαρκείας που διατίθενται σήμερα περιέχουν διαλύτες που αφήνουν στα χείλη αίσθηση ξηρότητας και οδηγούν στην καταστροφή του χρώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έχοντας ως βάση ένα εξαιρετικά θρεπτικό λάδι, η μαλακή πλούσια φυσική σύνθεση του νέου Lipfinity Long Lasting Lipstick, αποτελεί την επόμενη γενιά σύνθεσης μακράς διάρκειας της Max Factor. Η προηγμένη του σύνθεση έχει υψηλή περιεκτικότητα, μέχρι και 60%, σε χρωστικές ουσίες και μαλακτικούς παράγοντες του δέρματος, τα οποία συγχωνεύονται μαζί μέσω 2 νέων συστατικών και δημιουργούν ένα δίκτυο με βελτιωμένη αντοχή και μεγάλη διάρκεια. Μία μόνο εφαρμογή μπορεί να εξασφαλίσει πανέμορφα χείλη

Τα συστατικά για αισθησιακά χείλη

  • Shea Butter – ήπια και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για προστασία του δέρματος.
  • Squalane (σκουαλένιο) – ένα εξαιρετικά ενυδατικό αντιοξειδωτικό που προέρχεται από φυτά, και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και τα φυσικά σμήγματος του δέρματος.
  • Acetylated Lanolin (Ακετυλιωμένη λανολίνη) - αντι-ξηραντική ένωση που παράγεται από έλαια από μαλλί προβάτου και διαθέτει ενυδατικές και αδιάβροχες ιδιότητες.

 

 

Tags max factor, MAX FACTOR LIPFINITY LONG LASTING LIPSTICK, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια, κραγιον, LIPSTICK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7191 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7632 s // Total time: 4.4823 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X