Επώνυμη Ελληνίδα εξομολογείται: “Έχασα” την αδελφή μου σε τροχαίο


Επώνυμη Ελληνίδα εξομολογείται: “Έχασα” την αδελφή μου σε τροχαίο

Δείτε το βίντεο

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την αδελφή της, την οποία έχασε σε τροχαίο και το πόσο δεμένες ήταν.

Χαρακτηριστικά, είπε: “Το 2002 πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι της. Ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε τα σημεία Α1, Α2 και Α3 με αποτέλεσμα από το λαιμό και κάτω να μείνει ανάπηρη. Κουνούσε μόνο τα μάτια της. Της λέγαμε την άλφα βήτα και όταν φτάναμε στο γράμμα Ν, αν η αδερφή μου ήθελε νερό, κουνούσε τα μάτια της”.

Κατόπιν, είπε: “Το έμαθα πολύ άγαρμπα. Με πήρε ξαφνικά ένας φίλος από την Θεσσαλονίκη έτσι για να κάνει το καλό, μου το είπε τηλεφωνικά, ενώ εγώ ήμουν στο εξωτερικό και σπούδαζα, αμέσως προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Ευαγγελισμό. Εκεί μου επιβεβαίωσαν πως ήταν στην Εντατική αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Ο φίλος μου εντωμεταξύ, μου το ανακοίνωσε πολύ απότομα “έχεις μάθει τι έχει γίνει με την αδερφή σου;” μου είπε και εγώ του απάντησα ανυποψίαστη “Ναι έχει στομαχόπονο και είναι στο νοσοκομείο”. Tότε και εκείνος μου είπε “Τι λες κοπέλα μου, η αδερφή σου μπορεί να πεθάνει και δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά”. Έμεινα παγωτό εκείνη την ώρα, μου έπεσε το ακουστικό από τα χέρια. Όταν συνήλθα, έκανα ένα τηλέφωνο οργής προς τους γονείς μου. Τους φώναξα και τους έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα...”
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Tags Φωτεινή Ψυχίδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2890 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3333 s // Total time: 2.6222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X