Παγετός σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές


Παγετός σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.  

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ορεινές περιοχές και αργά το απόγευμα και σε κάποιες ημιορεινές αναμένεται χιονόπτωση. Στις ορεινές και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές αναμένεται χιονόπτωση, ενώ αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόνερο και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός, ενώ παγετός δεν αποκλείεται να σχηματιστεί και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, κατά τις πρωινές κυρίως ώρες.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές αναμένεται χιονόπτωση, ενώ παροδικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόνερο και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μείον 5 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά, η οποία δεν αποκλείεται να δώσει χιόνια σε ορεινές αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Tags ΧΙΟΝΙΑ, κυπρος, Παραμονή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4295 s (231 Queries.) // Parse time: 1.4935 s // Total time: 3.9229 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X