Γνωρίστε τη νέα γενιά για τέλειο δέρμα


Γνωρίστε τη νέα γενιά για τέλειο δέρμα

Το νέο Max Factor Miracle Match Foundation

 

Το Max Factor Miracle Match Foundation είναι το νέο επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει έξυπνα το άψογο μακιγιάζ μαζί με την κάλυψη των ατελειών, και ταυτόχρονα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Το Miracle Match Foundation είναι το πρώτο προϊόν της Max Factor με αίσθηση ενυδατικής κρέμας κατά την εφαρμογή του. Αυτό οφείλεται στο νέο συστατικό σιλικόνης, το οποίο έχει αίσθηση περισσότερο σαν μια ενυδατική κρέμα και επιτρέπει υψηλή απόδοση ανάμιξης με μέτρια κάλυψη.

Ορισμένοι τύποι αποχρώσεων προσφέρουν μόνο φωτεινή επικάλυψη, ώστε να επιτυγχάνεται εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά συχνά αφήνει μια δυσαρέσκεια στις γυναίκες.

Μια έρευνα που έγινε για τις συνήθειες και τις απόψεις των γυναικών από τη Max Factor Glamour Expose αποκάλυψε ότι το 50% των γυναικών εξακολουθούν να ψάχνουν για μια βάση μακιγιάζ που να καλύπτει τις ατέλειες, ενώ μια στις τρεις επίσης ανέφερε ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Το Miracle Match Foundation ισορροπεί έξυπνα τη μεσαία κάλυψη και το ημιδιαφανές φινίρισμα για μια εμφάνιση που δίνει όμορφο, ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα προσφέρει ενυδάτωση. Στη σύνθεση του προστέθηκαν σωματίδια που αντανακλούν το φως, ώστε να μειωθεί και να μαλακώσει η εμφάνιση των ατελειών του δέρματος. Το αποτέλεσμα; Ένα όμορφο, υγιές, και ματ φινίρισμα για την τέλεια επιδερμίδα.
Το αποτέλεσμα είναι η "ενίσχυση του τόνου του δέρματος" - η απόλυτη υγιής βάση για το τέλειο δέρμα.

Το απόλυτο μακιγιάζ μπορεί να είναι τόσο ισχυρό και λαμπερό, όπως τα smoky μάτια και το κόκκινο κραγιόν, όταν γίνεται σωστά. Πολλοί make-up artists αναγνωρίζουν ότι το να δημιουργήσουν αυτό το μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της δουλειάς τους. Οι γυναίκες επιθυμούν την ασφάλεια της κάλυψης, αλλά και την εμφάνιση μιας φυσικής υγιής επιδερμίδας.

Η παλέτα αποχρώσεων εθνικής ποικιλότητας του Miracle Match Foundation έχει επινοηθεί από τον Brendan Aveline, έναν εμπειρογνώμονα στις αποχρώσεις, ο οποίος εργάζεται με ζεστά και ψυχρά χρώματα, δημιουργώντας μια παγκόσμια παλέτα χρωμάτων, που έχουν επιλεχθεί ειδικά για να δημιουργήσουν περίπλοκες υπό-παλέτες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Συνολικά υπάρχουν 18 διαθέσιμες αποχρώσεις που καλύπτουν ένα φάσμα παγκόσμιων αποχρώσεων δέρματος, με πολλές παραλλαγές ψυχρών και ζεστών χρωμάτων παρέχοντας τη μέγιστη ποικιλία αποχρώσεων.

Tags max factor, MAX FACTOR MIRACLE MATCH FOUNDATION, beauty, face, FOUNDATION, Ομορφια, προσωπο, φον ντε τεν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7919 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3637 s // Total time: 3.1556 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X