Ευρυδίκη: “Δεν θα έχω ποτέ τη σχέση που έχω με το Θεοφάνους, με τον Κοργιαλά”


Ευρυδίκη: “Δεν θα έχω ποτέ τη σχέση που έχω με το Θεοφάνους, με τον Κοργιαλά”

Διαβάστε αναλυτικά

Tο 2015 τελείωσε. Τι γεύση σού άφησε;

Ήταν μια χρονιά με πολλές εναλλαγές που μου άφησε γλυκιά γεύση. Όταν έρχονται έτσι τα πράγματα στη ζωή σου που καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αυτό είναι ένα δώρο. Αρκεί να βρεις τη δύναμη και τον τρόπο να κοιτάξεις μπροστά. Εκεί θα δεις να απλώνεται ένας καινούριος, πολύχρωμος και πολύ πιο όμορφος δρόμος, που δεν φανταζόσουν ότι υπήρχε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε να ρισκάρουμε, γιατί είναι σαν να κλείνουμε τα μάτια σε ένα καλύτερο αύριο. Από τη στιγμή που το τόλμησα ήταν σαν να άνοιξα ένα παράθυρο που είχε πολύ πιο όμορφη θέα.

Όταν μιλάς για "σημαντικές αποφάσεις", αναφέρεσαι στον χωρισμό σου από τον Δημήτρη Κοργιαλά;

Όχι μόνο. Βέβαια, όταν είμαστε καλά στην προσωπική μας ζωή, αυτό επηρεάζει και τη δουλειά μας. Αυτή τη χρονιά έκανα πολλά καινούρια ξεκινήματα. Ακόμα και τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα, στο Acro, τη βλέπω σαν ένα καινούριο ξεκίνημα, γιατί είχα χρόνια να εμφανιστώ σε τέτοιους χώρους – σε πολλούς μπορεί να έκανε και εντύπωση που με είδαν εκεί. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενη που πραγματοποίησα αυτό το βήμα, αισθάνομαι ότι έκανα επανεκκίνηση και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Ξέρεις, πολλές φορές είναι καλό να φάμε και κανένα «χαστούκι», γιατί χρειαζόμαστε ένα ταρακούνημα για να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια. Υπάρχουν πολλά χαμόγελα εκεί έξω, πολλές στιγμές ευτυχίας, πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μας αγκαλιάσουν, αλλά πρέπει να τους απλώσουμε το χέρι. Για να το κάνεις όμως αυτό, πρέπει να βάλεις Χ σε πράγματα που σε κρατάνε πίσω και να ξεκινήσεις από την αρχή. Όταν το κάνεις αυτό, τότε η ζωή θα σου δώσει απλόχερα τα δώρα της. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου έφερε κάποιους ανθρώπους που με έκαναν να αισθανθώ αυτοπεποίθηση, χαρά και ευτυχία.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη. Εκείνος σε έκανε να αισθανθείς αυτοπεποίθηση, χαρά και ευτυχία;

Και αυτός. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές χρειάζεται να έχεις κοντά σου τα κατάλληλα άτομα που να σου θυμίζουν τη θετική σου πλευρά. Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου την οικογένειά μου και πολλούς φίλους που με κάνουν να είμαι χαρούμενη και να κοιτάζω μπροστά. Μόνο «ευχαριστώ» έχω να πω σε όλους αυτούς αλλά και σε καινούριους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου, κι ένας από αυτούς είναι ο Μπομπ, που με έκανε ξανά να χαμογελάσω σαν παιδί.

Έκανε εντύπωση ότι κυκλοφόρησες δημόσια με τον Μπομπ, γιατί συνηθίζεις να κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή.

Θέλω να ζήσω τη ζωή μου ελεύθερα, όπως όλοι. Και όταν συμβαίνει κάτι όμορφο στη ζωή μου, δεν θέλω να το κρύβω. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ μικρή η ζωή μας για να την κλείνουμε σε κουτάκια. Έχω αποφασίσει λοιπόν να μη ζω άλλο με "πρέπει" και "μη".. Παρόλο που δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν θα κρύψω ότι είμαι ευτυχισμένη.

Τι στοιχεία διαθέτει αυτός ο άνθρωπος που σε έκανε να χαμογελάς ξανά;

Χιούμορ. Διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα ενός δυναμικού και ρομαντικού ανθρώπου που ξέρει να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, όταν εσύ πετάς με το συννεφάκι σου εξερευνώντας τον κόσμο, και σου μαθαίνει πώς να κοιτάς αυτόν τον κόσμο με άλλο βλέμμα.

Πολλές γυναίκες όταν βγαίνουν από έναν γάμο διστάζουν να μπουν σε καινούρια σχέση.

Ναι, πολλές γυναίκες, όταν έχουν πολύχρονη σχέση, θεωρούν ότι εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Όταν όμως τολμάς να διεκδικείς από την αρχή τη ζωή σου, τότε ανοίγεις την πόρτα για να έρθουν καινούριοι άνθρωποι, που ίσως είναι καλύτεροι για σένα. Δεν είναι ένας ο άνθρωπος της ζωής μας. Μεγαλώνοντας γινόμαστε πιο απαιτητικές και ίσως φοβόμαστε ότι δεν θα βρεθεί κάποιος που θα μας καταλάβει και θα καλύψει τις ανάγκες μας. Να όμως που η ζωή μάς διαψεύδει, γιατί μας δείχνει ότι ένας καινούριος άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Δεν νιώθεις πως είναι λάθος, όταν βγαίνεις από μια μακροχρόνια σχέση, να μπαίνεις κατευθείαν σε μια καινούρια;

Μα, ουσιαστικά ήμουν μόνη μου αρκετό καιρό. Κι αυτό με βοήθησε να κάνω αναδρομή σε όλη μου τη ζωή και να δω τι έκανα λάθος και τι σωστά. Θέλει θάρρος να μπορέσεις να μείνεις μόνος σου, να δεις κατάματα την αλήθεια και να παλέψεις με τους εφιάλτες σου. Είναι δύσκολο να παλέψεις με αυτά που σε βασανίζουν, αλλά το έκανα.

Ποιο από τα λάθη που έκανες σε προηγούμενες σχέσεις σου έχεις αποφασίσει να μην επαναλάβεις;

Ένα λάθος που κάνω συχνά είναι ότι δεν ακούω το ένστικτό μου, παρόλο που ξέρω ότι είναι αλάθητο. Παρασύρομαι από τον ενθουσιασμό και δεν ακούω το μέσα μου. Αυτό είναι ένα λάθος που υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανακάνω και ότι από εδώ και πέρα θα συνδυάζω καρδιά και λογική.

Έτσι έκανες και τώρα;

Ναι. Ακόμα και η λογική μου, αυτή τη φορά, μου έδειξε ότι μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Κι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο είναι σίγουρα σωστή επιλογή.

Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκες ότι μπορεί να μείνεις μόνη σου;

Όχι. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει η μοναξιά και πιστεύω ότι πραγματικά ευτυχισμένος μπορείς να γίνεις μόνο όταν καταφέρνεις να περνάς και μόνος σου καλά. Μην ξεχνάς ότι είχα περάσει ξανά από διαδικασία διαζυγίου, οπότε είχα ξαναμπεί στη διαδικασία να καθίσω μόνη μου και να συνομιλήσω με τον εαυτό μου. Έτσι κι αλλιώς, είναι κάτι που έκανα πάντα στη ζωή μου. Πολλές φορές πηγαίνω στον κινηματογράφο μόνη μου ή σε καφετέρια με το βιβλιαράκι μου ή ακόμα και σε εστιατόριο για να φάω μόνη μου, παρόλο που ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργο σε κάποιους που θα με αναγνωρίσουν. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται πολύ στο εξωτερικό, αλλά δεν το βλέπουμε να γίνεται στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά με τον εαυτό σου.

Θα τολμούσες και τρίτο γάμο;

Δεν το ξέρω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα… Δεν είναι πάντως κάτι που σκέφτομαι.

Τι θα απαντούσες στον αγαπημένο σου, αν σου έκανε πρόταση γάμου;

Αυτό είναι κάτι που δεν θα απαντούσα σε μια συνέντευξη.

Πιστεύεις ότι η σχέση σου με τον Δημήτρη Κοργιαλά μπορεί να γίνει όπως αυτή που έχεις με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Με τον Γιώργο έχουμε ένα παιδί, που θα μας ενώνει για πάντα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον Δημήτρη. Όταν δύο άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί αρκετά χρόνια, πρέπει να κρατάνε τις όμορφες στιγμές που πέρασαν και να κοιτάνε μπροστά.

Με τον Μπομπ θα συνεργαστείτε;

Ναι, βέβαια. Μα, έτσι ξεκίνησε και η γνωριμία μας. Μπορεί να ανήκει σε διαφορετική μουσική σκηνή, τη metal, αλλά είναι εξαιρετικός μουσικός και ενορχηστρωτής. Έχει γράψει και ενορχηστρώσει τραγούδια για μένα, μαζί με τη Σάννυ Μπαλτζή, και πιστεύω ότι μέχρι τον Μάρτιο θα είναι έτοιμο το νέο μου άλμπουμ, που θα κινείται σε pop - rock ήχους, παράλληλα με την καινούρια παράσταση που ετοιμάζουμε με τον Δημήτρη Μαλισσόβα. Αυτή την περίοδο είμαστε σε φάση που επιλέγουμε υλικό και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί συνεργάζομαι επίσης με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Κυριάκο Ντούμο, τον Γιάννη Σκούταρη, τον Θάνο Παπανικολάου, τον Δημήτρη Καρρά, που γράφουν για μένα, όπως γράφω κι εγώ κάποια τραγούδια σε στίχους του Σταύρου Σταύρου. Ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς θα πάρετε τον Ιανουάριο, οπότε θα κυκλοφορήσει το νέο μου single.

Εμφανίζεσαι σε μια μεγάλη πίστα, κάτι που είχες 15 χρόνια να κάνεις. Αισθάνθηκες περίεργα όταν είδες τον κόσμο να σου πετάει λουλούδια;

Όλο αυτό που συμβαίνει στο Acro το απολαμβάνω πραγματικά πολύ. Όλα τα τραγούδια είναι με τέτοιο τρόπο δεμένα μεταξύ τους, που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κλαμπ όπου γίνεται μεγάλο πάρτι. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος γνωρίζει τεράστια επιτυχία, γιατί είναι ένας καλλιτέχνης που μπορεί να τραγουδήσει με μοναδικό τρόπο από ποπ μέχρι λαϊκά. Η Τάμτα έχει καταπληκτική φωνή και σκηνική παρουσία, και ταιριάζουμε. Και οι τρεις ροκάρουμε στη σκηνή και ο κόσμος είναι από κάτω όρθιος για πέντε ώρες. Εντυπωσιάζομαι που έρχονται παιδιά που είναι 20 χρόνων και μου μιλούν για τα τραγούδια μου που γράφτηκαν όταν δεν είχαν γεννηθεί.

Η εικόνα σου είναι ίδια με το 1991, όταν σε γνωρίσαμε για πρώτη φορά.

Ξεκίνησα μικρή. Δεν είμαι τόσο μεγάλη όσο ίσως φαντάζονται ορισμένοι. (Γελάει.) Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, πέραn του ότι προσέχω τη διατροφή μου. Η γυμναστική μου είναι ο χορός, γιατί είμαι υπερκινητική στη σκηνή. Αλλά αυτό που μου δίνει δύναμη και ενέργεια είναι η ίδια η μουσική.

Δεν κάνεις μπότοξ;

Έχω δοκιμάσει να κάνω, αλλά θεωρώ ότι με έκανε χειρότερη. Δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα, γιατί αγρίευε το πρόσωπό μου και αλλοίωνε την έκφρασή μου. Επειδή είμαι άνθρωπος που εκφράζεται πολύ πάνω στη σκηνή, δεν μου αρέσει όταν αυτό δεν φαίνεται. Εκτός αυτού, αγαπώ τις ρυτίδες μου. Kάθε σημάδι στο κορμί ή στο πρόσωπό μας δείχνει όλα αυτά που έχουμε περάσει. Θέλω να είμαι όμορφη, να δείχνω νέα, αλλά θέλω να βλέπω στο πρόσωπό μου όσα έχω ζήσει.

Ο γιος σου Άγγελος, τον οποίο απέκτησες με τον Γιώργο Θεοφάνους, είναι 19 χρόνων. Έχει κληρονομήσει το μουσικό σας ταλέντο;

Έχει ταλέντο στη μουσική, αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτήν. Τον ενδιαφέρει περισσότερο ο κόσμος των παιχνιδιών, γι' αυτό σπουδάζει σχεδιασμό video games.

Ποιο τραγούδι σου είναι το αγαπημένο του;

Δεν ακούει τόσο τα δικά μας τραγούδια. Προτιμάει άλλα είδη μουσικής. Παρ' όλα αυτά, όταν ετοιμάζω κάτι καινούριο, ρωτάω τη γνώμη του και μου κάνει ολόκληρη μουσική ανάλυση.

Είσαι ροκ ή κλασική Ελληνίδα μαμά;

Είμαι και τα δύο, ανάλογα τις στιγμές. Κυρίως είμαι κλασική μαμά, πράγμα που σημαίνει ότι γίνομαι υπερπροστατευτική πολλές φορές. Είμαι από εκείνες τις μαμάδες που ίσως κακομαθαίνουν τα παιδιά τους, γιατί δεν θέλουν να τους χαλάσουν χατίρι. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η σχέση μας δεν είναι η τυπική μητέρας - γιου, γιατί είναι ώριμο παιδί και μπορώ να συζητήσω τα πάντα μαζί του.

Ποια συμβουλή του έχεις κρατήσει;

Ο Άγγελος μου άνοιξε λίγο τα μάτια και με βοήθησε να βγω από τα κουτάκια στα οποία είχα εγκλωβιστεί. Μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω αυτό που μου αρέσει, χωρίς να με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου.            
 

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Tags ευριδική, Μπομπ Κατσιώνης, Δημητρης Κοργιαλάς, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7947 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2939 s // Total time: 3.0885 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X