Τα διατροφικά μυστικά επώνυμων Κυπρίων!


Τα διατροφικά μυστικά επώνυμων Κυπρίων!

Μάθετε πως διατηρούνται σε φόρμα

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και καλλίγραμμες παρουσίες στην κυπριακή showbiz, οι οποίες κατά καιρούς έχουν μοιραστεί μέσα από τα social media τα μικρά τους μυστικά για την εντυπωσιακή σιλουέτα τους. 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Διαθέτει μία από τις πιο αψεγάδιαστες σιλουέτες στην κυπριακή showbiz. Αν και έχει δηλώσει κατά καιρούς πως δεν μπορεί να αντισταθεί στις σοκολάτες και στο junk food, ωστόσο, το μοντέλο και ιδιοκτήτρια σχολής μόντελινγκ καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα και προτιμά αρκετά συχνά να καταναλώνει υγιεινά ροφήματα.

Μαριάντα Πιερίδη


Η τραγουδίστρια ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και αυτό φαίνεται από το καλλίγραμμό της σώμα. Η Μαριάντα Πιερίδη, λατρεύει το καλό φαγητό και αρκετά συχνά την έχουμε δει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το αγαπημένο της γλυκό, το οποίο δεν έχει ούτε γλουτένη ούτε ζάχαρη!

Άντρη Καραντώνη


Το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Της αρέσουν οι σαλάτες, όπως κι αυτή που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με σολομό, αβοκάντο και τόνο.

Χριστίνα Δημητρίου

Ακόμη μία όμορφη γυναίκα που προσέχει την εικόνα της και επιλέγει να τρέφεται υγιεινά, επιλέγοντας εντυπωσιακές σαλάτες, κάνοντας το γεύμα της ξεχωριστό και υγιεινό.

Κρίστυ Αγαπίου

Λάτρης της υγιεινής κουζίνας είναι και το πανέμορφο μοντέλο και αρκετά συχνά μοιράζεται τα πιάτα της μέσα στο instagram, αποκαλύπτοντας τα υγιεινά μυστικά της διατροφής της. 

Κλέλια Γιασεμίδου


Το τελευταίο διάστημα το νεαρό μοντέλο έχει ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια όσον αφορά στην αδύνατη σιλουέτα της, ωστόσο, εκείνη έχει δηλώσει πως το πρόγραμμα της διατροφής της είναι ισορροπημένο και υγιεινό. Η Κλέλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το αγαπημένο της πρωινό, επιλέγοντας βρόμη με γιαούρτι και φράουλες.

Χριστιάνα Θεοδώρου


Διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα και η ίδια κατά καιρούς αποκαλύπτει τα διατροφικά της μυστικά στο διαδίκτυο, όπως τη συνταγή για τα αγαπημένα της μπισκότα από πρωτεΐνη! 

Tags Διατροφή, φαγητο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3452 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2377 s // Total time: 2.5829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X