Έκθεση "Living Dinosaurs": Από σήμερα ανοιχτή για το κοινό


Έκθεση "Living Dinosaurs": Από σήμερα ανοιχτή για το κοινό

25 διαφορετικά είδη ρομποτικών δεινοσαύρων που εκτελούν κινήσεις, χρώματα, υφές και νέους ήχους, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες

Μάθετε λοιπόν πως σύντομα θα μεταφερθούμε σε ένα σκηνικό απόκοσμο και εξωτικό, με τεράστια βράχια, ομίχλη, μαγευτικό φωτισμό και με τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στη Γη να ... κινούνται ανάμεσά μας.

Πολύ σύντομα, στο τέλος αυτού του μήνα, θα βρεθούμε στη... Λευκωσία, πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιγάντιο κόσμο των δεινοσαύρων.
Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε κανα comeback-έκπληξη του μνημειώδους Jurassic Park στη μεγάλη οθόνη ούτε και για καμία ναι μεν συναρπαστική αλλά "αυτά μας τα παν κι άλλοι" προϊστορική έκθεση με απολιθώματα, ακίνητα ομοιώματα και αρχαίους σκελετούς.

Ο λόγος για την έκθεση "Living Dinosaurs" που παρουσιάζει στην Κύπρο η Ελληνική Τράπεζα, με χορηγούς επικοινωνίας την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το περιοδικό OK!.

Μιλάμε για κάτι ρηξικέλευθο και αλτερνατίβ για τα μέχρι σήμερα κυπριακά δεδομένα και για μία διοργάνωση που παρόμοια της ποτέ δεν ξανάγινε στο νησί μας. Μια διαδραστική υπερπαραγωγή, αφιερωμένη στα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags LIVING DINOSAURS, ΡΟΜΠΤΟΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3464 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2588 s // Total time: 2.6052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X