Είστε έτοιμες για ένα κραγιόν που θα φέρει επανάσταση;


Είστε έτοιμες για ένα κραγιόν που θα φέρει επανάσταση;

Η Rimmel London παρουσιάζει το The Only 1 Lipstick, που τα έχει όλα και δεν συμβιβάζεται!

Το The Only 1 Lipstick είναι το πρώτο κραγιόν στο είδος του και αποτελεί πρόκληση στην ιστορία των κραγιόν. Πρόκειται για ένα μοναδικό κραγιόν, με πολλές ιδιότητες, που υπερέχει σε όλα όσα επιθυμείτε να έχει το κραγιόν σας. Ανακαλύψτε τις έντονες, εντυπωσιακές αποχρώσεις του. Απολαύστε την εξαιρετικά άνετη, ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει και χαρίστε στα χείλη σας πλούσια ενυδάτωση. Σας εγγυάται μια εμπειρία που δεν θα σας προκαλέσει κανένα άγχος, αφού το υπέροχο χρώμα του διατηρείται για ώρες και ώρες. Είναι το μοναδικό κραγιόν που χρειάζεστε...και το μοναδικό που δεν θα σας απογοητεύσει.

Ξεκινάει μια νέα εποχή για τα χείλη με την καινοτόμο, υβριδική φόρμουλα που παντρεύει τους καλύτερους ενυδατικούς παράγοντες με χρώμα μεγάλης διάρκειας:
ΧΡΩΜΑ: Τα συστατικά του, του επιτρέπουν μια θαυμάσια και πλήρη κάλυψη των χειλιών με ένα μόνο πέρασμα. Οι αποχρώσεις του που είναι ακριβώς ίδιες με τον χρωματιστό κύκλο επάνω στο καπάκι διατηρούνται εκπληκτικά έντονες και φωτεινές από τη στιγμή της εφαρμογής μέχρι και μετά από ώρες.
ΑΝΕΣΗ: Η φόρμουλα περιέχει ένα μίγμα από ανάλαφρα έλαια, με αποτέλεσμα το κραγιόν να απλώνεται γλιστρώντας υπέροχα επάνω στα χείλη και να αφήνει μια απαλή σαν πούπουλο αίσθηση μοναδικής προστασίας. 
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Η φόρμουλα με έλαιο αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα για όση ώρα το φοράτε.  Για ακόμα πιο τρυφερή περιποίηση, η φόρμουλα περιέχει και Βιταμίνη Ε.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Ένα υπέροχο μίγμα από προηγμένα πολυμερή σταθεροποιεί τη φόρμουλα και ενισχύει την εκπληκτική της διάρκεια. Τα χείλη αισθάνονται μια αγκαλιά χρώματος και ενυδάτωσης για ώρες.

Ετοιμαστείτε να προκαλέσετε αναρχία με ένα σούφρωμα των χειλιών σας. Το The Only 1 Lipstick είναι διαθέσιμο σε 8 επαναστατικές αποχρώσεις που θα προκαλέσουν φρενίτιδα επιθυμίας. Αποκτήστε λεία και γυαλιστερά χείλη με έντονα ροζ, όπως το You’re All Mine #120. Ροκάρετε με ένταση με τα γοητευτικά κόκκινα, όπως το Best Of The Rest #510. Δημιουργήστε χάος  με τα εντυπωσιακά κοραλλί, όπως το Call Me Crazy #620. Τολμήστε με τα όμορφα καφέ, όπως και με το Naughty Nude #700. Και εντυπωσιάστε με τις σκούρες δαμασκηνί ανταύγειες του One-Of-A-Kind #810.  Αξίζει να παλέψετε για να αποκτήσετε καθεμία από τις ζωηρές αποχρώσεις του!

Tags rimmel london, THE ONLY 1 LIPSTICK, RIMMEL LONDON THE ONLY 1 LIPSTICK, κραγιον, Ομορφια, Μακιγιαζ, LIPSTICK, beauty, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0026 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2733 s // Total time: 3.2759 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X