Kate Bosworth: To hairstyle της στα Golden Globe Awards 2016


Kate Bosworth: To hairstyle της στα Golden Globe Awards 2016

Ο hairstylist, Bridget Brager είπε: \"Εμπνεύστηκα από το ροζ  Dolce & Gabbana Couture φόρεμα της Kate. Το φόρεμα ήταν τόσο ιδιαίτερο που ένιωσα πως ένα λείο, μοντέρνο glam χτένισμα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα\"

Get The Look:

• Σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποίησα μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light για απαλότητα και λάμψη.
• Για να δημιουργήσω έντονο όγκο και κράτημα στα μαλλιά, χρησιμοποίησα  Moroccanoil Root Boost στις ρίζες της Kate και έβαλα λίγη Moroccanoil Thickening Lotion (not available in Cyprus)– περνώντας τη με τα δάχτυλα μου από τη ρίζα έως τις άκρες.
• Χρησιμοποιώντας την Using the Moroccanoil Boar Bristle Round Brush, στέγνωσα τα μαλλιά χωρίζοντας τα σε μεγάλα μέρη για να δημιουργήσω όγκο.
• Για το χτένισμα, ξεκίνησα με μια φυσική πλαϊνή χωρίστρα, καθώς χρησιμοποίησα τα δάχτυλα μου για να προσθέσω έναν ελαφρύ κυματισμό. Στην συνεχεία, βούρτσισα τα μαλλιά φτιάχνοντας μια λεία αλογοουρά στο μέσο του πίσω μέρος του κεφαλιού.
• Χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Treatment Light, ίσιωσα τις άκρες της αλογοουράς και την έπιασα σε ένα σφιχτό σινιόν που τοποθέτησα με τσιμπιδάκια.
• Τέλος, ψέκασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hair Spray για να ολοκληρώσω το look και να προσθέσω λάμψη ιδανική για το κόκκινο χαλί.

Tags Kate Bosworth, GOLDEN GLOBE AWARDS 2016, ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2016, μαλλιά, Ομορφια, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0379 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2914 s // Total time: 3.3292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X