Βιταμίνη Κ και τέλος οι μαύροι κύκλοι!


Βιταμίνη Κ και τέλος οι μαύροι κύκλοι!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τους μαύρους κύκλους. Εξοπλίσου με βιταμίνη Κ και απαλλάξου απ’ αυτούς μια κι έξω!

Οι λόγοι για τους οποίους σχηματίζονται μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μας είναι πολλοί, όπως για παράδειγμα η κληρονομικότητα. Πολλοί από μας έχουν μια φυσική προδιάθεση με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι επιρρεπές στη δημιουργία των μαύρων κύκλων. Οι λίγες ώρες ύπνου επίσης, η κούραση, η συχνή κάλυψη του σημείου κάτω απ΄ τα μάτια με κονσίλερ, το κάπνισμα και ως αποτέλεσμα η αφυδάτωση του δέρματος χαλαρώνουν τους μύες. Καλώς η κακώς, όσο μεγαλώνουμε οι ρυτίδες αυξάνονται και το δέρμα κάτω από τα μάτια μας που είναι αρκετά λεπτό και "εύθραυστο" επηρεάζεται. Τέλος, οι  διατροφικές ελλείψεις βιταμινών A, B, C και κυρίως K, καθώς και η μειωμένη πρόσληψη  πρωτεϊνών και σιδήρου, είναι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Κ;
Ανεξαρτήτως από τα διάφορα αίτια που προκαλούν μαύρους κύκλους, έρευνες απέδειξαν ότι η βιταμίνη Κ αποτελεί ένα πανίσχυρο όπλο. Εκτός του ότι είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της πήξης τους αίματος στο σωστό επίπεδο, ισχυροποιεί τα οστά και προστατεύει τον οργανισμό από διαβήτη, βοηθά στη μείωση των ρυτίδων καθώς μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Πώς τη διοχετεύω στον οργανισμό μου;
Η βιταμίνη Κ βρίσκεται σε τροφές όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το μαρούλι, το σπανάκι και το λάχανο. Επίσης, θα την βρεις στα δημητριακά, τη βρώμη, τις ντομάτες, τα αυγά, τα ρεβίθια και τα σπαράγγια.Παρόλο που ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις τους μαύρους κύκλους είναι από «μέσα προς τα έξω» και όχι το αντίθετο, η βιταμίνη Κ χρησιμοποιείται και σε κρέμες ματιών.

Tags μαυροι, κυκλοι, μαύροι, κύκλοι, βιταμίνη, βιταμινη, κ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5829 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2756 s // Total time: 3.8585 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X