Kris Jenner: Δεν θα πιστεύετε πως είναι στην πραγματικότητα το σώμα της!


Kris Jenner: Δεν θα πιστεύετε πως είναι στην πραγματικότητα το σώμα της!

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Αγνώριστη έχει γίνει η Kris Jenner, η οποία μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες πήρε… 72 κιλά!

Η 60χρονη τηλεπερσόνα και μητέρα όλων των “Kardashian” όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ που δημοσιεύει η “Radar Online” είναι… αγνώριστη.

Οι παπαράτσι την τσάκωσαν κατά την διάρκεια των διακοπών της στα νησιά St. Barts με τον 36χρονο σύντροφό της Κόρεϊ Γκάμπλ, με την κυτταρίτιδα να… κάνει πάρτι στο κορμί της, και τη πολλά παραπανίσια κιλά να βγάζουν… μάτι!

Οι εν λόγω φώτο κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ενώ το περιοδικό “Star” αναφέρει πως όσοι την είδαν από κοντά με δυσκολία κατάφεραν να την αναγνωρίσουν, αφού το δέρμα από τα μπράτσα της είχε “κρεμάσει”, τα πόδια της είχαν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ σε άσχημη κατάσταση ήταν και η πλάτη της, με το λίπος να… περισσεύει.

Το περιοδικό πάντως, υποστηρίζει πως το βάρος που “έβαλε” η Kris Jenner, οφείλεται στα τελευταία προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια των “Kardashian”, όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλου του πρώην συζύγου της, που από “Μπρους”, έγινε “Κέιτλιν”, ο χωρισμός της Κόρτνεϊ από τον Σκοτ Ντίσικ, η μάχη του γιου της Ρομπ με τον διαβήτη, αλλά και ο πρώην της Κλόε, Λαμάρ Οντόμ, που παραλίγο να χάσει την ζωή του από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Tags Kris Jenner, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8066 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5383 s // Total time: 4.3449 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X