Gucci Flora: Μια κληρονομιά που εξελίχθηκε σε άρωμα


Gucci Flora: Μια κληρονομιά που εξελίχθηκε σε άρωμα

Νέο κεφάλαιο για τα αρώματα στη μαγευτική ιστορία του εμβληματικού μοτίβου Flora

Σήμερα, το μοτίβο Flora έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και η Charlotte Casiraghi αποτελεί την ιδανική πρέσβειρα για τα αρώματα Gucci Flora. Διαθέτοντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με το Flora, η Charlotte Casiraghi είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του. Εκπροσωπεί την εξιστόρηση του παρελθόντος της, ενώ την ίδια στιγμή αντιπροσωπεύει και τη νέα γενιά. Το πρόσωπό της ανανεώνει το μοτίβο Flora, προβάλλοντας τη σύγχρονη εκδοχή του.

Τα αρώματα Gucci Flora αποτελούν τη μοντέρνα, νέα γενιά στη συλλογή αρωμάτων Gucci. Το αρχικό μοτίβο, εκλεπτυσμένο και ευφάνταστο, ανθίζει σε όλο του το μεγαλείο πάνω στη νέα συσκευασία κάθε αρώματος Gucci Flora. Με απαράμιλλη χάρη, αυτά τα γοητευτικά αρώματα είναι η κληρονομιά του μαγευτικού σχεδίου, το οποίο έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ως αφηγητές της παντοτινά αινιγματικής ιστορίας του Flora, κάθε ένα από τα αρώματα αντιπροσωπεύει όλες τις γενιές των γυναικών που έχουν υποκύψει στην μαγεία του.

Προβάλλοντας τα λουλούδια που δεσπόζουν στο μοτίβο Flora, η συλλογή αρωμάτων Gucci Flora περιλαμβάνει επτά εξαίρετα αρώματα. Κάθε άρωμα εμφανίζεται σε μια παραλλαγή του κλασικού μπουκαλιού, με αποτυπωμένο το ομώνυμο λογότυπο, μαύρο καπάκι και ένα κορδόνι με χάντρες στις άκρες του, δεμένο στο λαιμό. Όπως το ομώνυμο σχέδιο, τα αρώματα Gucci Flora έχουν γοητεύσει τις γυναίκες Gucci από το πρώτο Flora by Gucci Eau de Toilette, το οποίο παρουσιάστηκε το 2009. Το μοτίβο Flora έχει εξελιχθεί σε ένα μπουκέτο από εκλεκτά αρώματα: το Flora by Gucci Eau de Parfum, το Flora by Gucci Eau Fraîche και τα γοητευτικά αρώματα της συλλογής The Garden Collection.

Tags GUCCI FLORA, Gucci, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7138 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4206 s // Total time: 3.1345 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X