Coffee Variations από τη Nespresso!


Coffee Variations από τη Nespresso!

Τρία διαφορετικά αρώματα καρπών κάνουν τις νέες ποικιλίες Variations της Nespresso πιο ευωδιαστές από ποτέ

Το περιμέναμε καιρό και επιτέλους έφτασε. Οι νέες εκλεκτές ποικιλίες Variations από τη Nespresso για το 2012 είναι επιτέλους γεγονός. Και, όπως πάντα, οι Coffee Experts της Nespresso έβαλαν τα δυνατά τους για να προσφέρουν σε όλους τους coffee lovers το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η νέα σειρά προέκυψε από το συνδυασμό της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto και των φυσικών αρωμάτων που αποκαλύπτουν οι θεσπέσιες γευστικές νότες τριών διαφορετικών καρπών: Καρύδα, Φουντούκι και καρποί Μακαντέμια.

Καρύδα: Η τέλεια αρμονία που επιτυγχάνεται με τις νότες καρύδας και την Εκλεκτή Ποικιλία Livanto δημιουργεί μια γευσιγνωστική εμπειρία που θυμίζει τα μπισκότα μακαρόν καρύδας.

Φουντούκι: Ο συνδυασμός από ελαφρά καβουρδισμένες νότες φουντουκιού με την Εκλεκτή Ποικιλία Livanto αποκαλύπτει γεύσεις πραλίνας.

Καρποί Μακαντέμια: Οι πλούσιες γεύσεις των καρπών μακαντέμια σε συνδυασμό με τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto αναπτύσσουν μια απρόσμενη φρεσκάδα που τονίζεται με νότες εσπεριδοειδών.

Οι νέες Εκλεκτές Ποικιλίες Variations 2012 θα μας χαρίσουν εξαιρετικό espresso, αλλά μπορούμε να τις απολαύσουμε και σε συνδυασμό με γάλα. Έτσι, η Variation Φουντούκι και η Καρύδα είναι ιδανικές για Latte Macchiato, ενώ η Variation καρποί Μακαντέμια δίνει εξαιρετικό Cappuccino.

Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Variations 2012 θα είναι διαθέσιμες για λίγες εβδομάδες στις Nespresso Boutiques.

Tags Coffee Variations, καρύδα, φουντούκι, μακαντέμια, nespresso, καφες, gourmet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4628 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3882 s // Total time: 2.8509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X