Η Prime Insurance στην Έκθεση Γάμου 2016


Η Prime Insurance στην Έκθεση Γάμου 2016

Ένα τυχερό ζευγάρι κέρδισε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Με δικό της, ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και ως μεγάλος χορηγός, η Prime Insurance συμμετείχε στην Παγκύπρια Έκθεση Γάμου “Wedding 2016”. Η έκθεση, διήρκησε δύο ημέρες (16 και 17 Ιανουαρίου) και περιλάμβανε πάνω από 120 εκθέτες, οι οποίοι δημιούργησαν στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία, μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Prime, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ασφαλιστικούς συμβούλους  της εταιρείας, για τα ασφαλιστικά σχέδια ζωής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σπουδών, καθώς και για  συνταξιοδοτικά και επενδυτικά σχέδια που προσφέρονται και είναι αναγκαία για κάθε οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Prime Insurance διοργάνωσε μεγάλο διαγωνισμό, κατά τον οποίο ένα τυχερό ζευγάρι κέρδισε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα για εκείνον κι’ ένα για εκείνη! Στη φωτογραφία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης παραδίδει το μεγάλο δώρο της έκθεσης, στην κα Αυγούστα Χάμμουτα.

H Prime Insurance είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και το αποδεικνύει με συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η έκθεση Wedding 2016, που προσφέρονται για διατήρηση και ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους ασφαλιζόμενους και το κοινό γενικότερα.

Tags Prime Insurance, WEDDING 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3649 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3062 s // Total time: 3.6712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X