Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στη σχέση σου


Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στη σχέση σου

Μια sex therapist αποκαλύπτει...

Έρχονται συχνά στο γραφείο μου άντρες και γυναίκες, οι οποίοι παρότι κατανοούν της αξία μιας ειλικρινούς επικοινωνίας, αρνούνται να μοιραστούν με τον σύντροφό τους τα αληθινά τους συναισθήματα, τις πραγματικές επιθυμίες τους, τις ουσιαστικές ανάγκες τους.

Εύχονται όλοι, κάπου μέσα τους, ο άνθρωπος που έχουν κοντά τους να μπορούσε να μαντέψει τι ακριβώς σκέφτονται, πώς ακριβώς νιώθουν και κυρίως τι έχουν ανάγκη να κάνει για εκείνους.
Κι έτσι συχνά, μετά από μια σύγκρουση, ή μετά από μια στιγμή παρεξήγησης, οι ώρες ανάμεσά τους περνούν με σιωπή, με ένα αίσθημα θλίψης και αγωνίας αλλά και με την άρνηση να ρίξει κάποιος τις άμυνες του και να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει και αυτό που πραγματικά χρειάζεται από τον σύντροφο του.

Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, να είσαι περισσότερο «διάφανη» στις σχέσεις σου. Όπως αναφέρει το cosmopolitan.gr  ίσως έτσι αποφύγεις τις άβολες στιγμές που μπορεί να σου δημιουργούν συναισθήματα μοναξιάς και συναισθηματικής αποξένωσης μέσα στη σχέση σου. Κυρίως, προσπάθησε να βοηθήσεις το σύντροφό σου να γίνει καλύτερος σύντροφος για σένα. Και να θυμάσαι πως ο μόνος τρόπος για να πάρεις μέσα από την σχέση σου όλα όσα επιθυμείς και χρειάζεσαι είναι να τα ζητήσεις!
 

Tags σχεσεις, αγαπη, ερωτας, λάθος, ΥΠΟΜΟΝΗ, ειλικρίνεια, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2733 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3049 s // Total time: 2.5782 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X