Γνωρίστε τα δίδυμα αδέρφια επώνυμων Κυπρίων


Γνωρίστε τα δίδυμα αδέρφια επώνυμων Κυπρίων

Το απίστευτο δέσιμο μεταξύ τους

Τα δίδυμα αδέρφια σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα θαύματα της φύσης ενώ το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους είναι σίγουρα αξιοζήλευτο αφού πάντα θα έχουν ένα άνθρωπο που θα ξέρει σίγουρα πως αισθάνεται και πως νιώθει ακριβώς.

Η ομάδα του ilovestyle.com σας παρουσιάζει σήμερα τα δίδυμα αδέρφια επώνυμων Κυπρίων μέσα από τις φωτογραφίες που οι ίδιοι ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Άννα Φάκα
"Θα µπορούσα να σου µιλώ µε τις ώρες για την Ιφιγένεια… Η αδερφή µου είναι το άλλο µου µισό και είµαστε πολύ συνδεδεµένες. Είναι το µεγαλύτερο δώρο που µου έκαναν οι γονείς µου. Είναι πάντα δίπλα µου, είναι ο καλύτερος κριτής, η καλύτερη φίλη, το στήριγµά µου, έχουµε τους δικούς µας κώδικες επικοινωνίας και έτσι δεν χρειάζεται να µιλήσουµε για να καταλάβει η µία την άλλη" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Madame Figaro η δημιουργός του fashion brand σε ερώτηση για τη σχέση της με τη δίδυμη αδερφή της Ιφιγένεια Χουλιώτη.  

Μύριαμ Γεροκώστα 
Μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο της κυπριακής showbiz, η Μύριαμ Γεροκώστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι έχει δίδυμο αδερφό της, τον Μίχο, με τον οποίο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η ομοιότητα είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Οι δύο τους έχουν πολύ καλή σχέση και δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη της για εκείνον δημόσια.

Νικόλας Μαρκαντώνης

Ο αγαπητός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ Νικόλας Μαρκαντώνης έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Κίμωνα και όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε για την απίστευτη ομοιότητα που έχουν που συχνά ακόμη και δικά τους άτομα τους μπερδεύουν. "Γεννηθήκαμε αγκαλιασμένοι κάτι που δεν συνηθίζεται" είπε ο Νικόλας ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα και στο ίδιο χειρουργικό τραπέζι βρέθηκαν τουλάχιστον δύο φορές για το ίδιο πρόβλημα.

Άντρια Ξενοφώντος

Πανέμορφη από κούνια, ξανθιά με καταπράσινα μάτια! Ο λόγος για την 18χρονη Άντρια Ξενοφώντος την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς "Feel Fantastic Star Κύπρος 2014". Αυτό που δεν γνώριζαν πολλοί είναι πως έχει δίδυμη αδερφή, την Ευνίκη που δεν μοιάζουν και πολύ, τουλάχιστον εξωτερικά, σπουδάζει γραμματικά και ασχολείται με τον χορό. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και μοιράζονται τα πάντα! 

Λουκία Σεργίδου 

Η όμορφη Λουκία έχει ένα δίδυμο αδερφό στον οποίο και έχει αδυναμία. Οι δύο τους φροντίζουν συχνά να κάνουν διάφορα πράγματα μαζί στον ελεύθερο τους χρόνο ενώ και ο Νάκης δείχνει ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδερφή του αφού και εκείνος της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο περίγυρός τους. 

Τερέζα Ηλιάδου

Σίγουρα είναι από τις πιο κομψές παρουσίες των κοσμικών σελίδων των κυπριακών εντύπων. Η Τερέζα Ηλιάδου είναι αχώριστη με την επίσης κομψότατη δίδυμη αδερφή της Αγγέλω Δημητρίου με κάθε τους εμφάνιση να σχολιάζεται εγκωμιαστικά. Η Τερέζα Ηλιάδου μάλιστα φροντίζει συχνα με αναρτήσεις της στα social media να εκφράζει την αγάπη της στο "άλλο της μισό" όπως χαρακτηριστικά φωνάζει την αδερφή της. 

Tags Αννα Φακα, Τερέζα Ηλιάδου, λουκία σεργίδου, Μύριαμ Γεροκώστα, Νικόλας Μαρκαντώνης, αντρια ξενοφωντος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8544 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2857 s // Total time: 3.1400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X