Τέλεια χείλη τον χειμώνα: Τρεις σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να τα πετύχεις


Τέλεια χείλη τον χειμώνα: Τρεις σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να τα πετύχεις

Δες και ποια lip balm πρέπει να δοκιμάσεις...

Ο καιρός επηρεάζει τα χείλη σου. Είναι ξηρά και σκασμένα. Εσύ βάζεις συνέχεια lip balm αλλά δεν λέει να γίνουν καλύτερα τα χείλη σου. Παρακάτω θα βρεις τρεις σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πάλι τα super μαλακά χείλη και να βάλεις το καινούργιο σου ματ κραγιόν.

● Μερικά από τα lip balm ξηραίνουν τα χείλη. Αν νιώθεις πως όσο και να βάζεις τα χείλη σου γίνονται χειρότερα έλεγξε τα συστατικά. Αυτά που περιέχουν σαλικυλικό οξύ (κατάλληλο για απολέπιση) και μινθόλη πολλές φορές κάνουν το πρόβλημά σου απλά πιο έντονο.

● Έχεις συνηθίσει να φοράς κάθε μέρα κραγιόν; Δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με ένα βάλσαμο χειλιών που έχει χρώμα. Έτσι θα ενυδατώνεις τα χείλη σου αλλά και θα έχεις δώσει λίγο χρώμα στο μακιγιάζ σου!

● Μια φορά την εβδομάδα πρέπει να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου όπως κάνεις και στο σώμα σου. Αντί να χρησιμοποιήσεις όμως ένα επεξεργασμένο προϊόν φτιάξε τη δική σου κρέμα απολέπισης με καστανή ζάχαρη και ελαιόλαδο. Τρίψε τα χείλη σου για μερικά λεπτά και μετά ξέπλυνε. Αντίο πετσάκια!

Δες στην πιο πάνω gallery ποια lip balm πρέπει να δοκιμάσεις...

Πηγή: followme.gr

Tags χείλη, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ, Ομορφια, beauty, lips, HYDRATION LIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7246 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5441 s // Total time: 4.2687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X